Ha? Ce? Cum?
Vorbeşte română, te rog.-_-
Nu.
Doamne,cine ştie pe unde a umblat şi pe la cine.
I-am zis să se ducă acasă că o aşteaptă pijamalele şi a spus că nu că acum începe viaţa.
Heeei ce ai cu sora mea? Vrei sa te dau pe mana politiei, huliganule.Ea mi-a zis ca tu ai venit la ea deci...
Bună! O întrebi:"Mâncaţi-aş,ia te rog eu bate-mă,să vedem ce tare eşti în pumni."Dacă vezi că începe şi cheamă gaşca, o iei la fugă. Dacă îţi arde o palmă peste obraz, îi furi un sărut de ăla bun şi pleci mai departe.
Bai deci e clar ca fata vrea banii pentru seara aia de atunci...stii tu atunci cand ne-ai intrebat ce lenjerie e mai buna cu cei 1001 javre sau cu pitipoancele de la castelul roz din bombonele.nu mai stii? ahhh uitucule.si tu ce-ai facut? nu i-ai dat banii? raule!
Vezi poate cade şi, în încercarea de a se prinde de tine să nu se lovească, poate îţi trage pantalonii jos D:
P.s. mie mi s-a intamplat ca unu sa se opreasca in fata mea si sa inceapa sa mi cante: ''Don't you wish your girlfriend was hot like me''
am ramas cu sechele
Da...de asta la istorie mi-a scazut 0, 2 p fiindca nu tineam minte data? ಠ_ಠ
Ce sa faca? Poate o lasam cheala si goala in strada.Stiu, nu-mi spune, sunt un jentlemen cu doamnele.
Oare de ce îmi imaginez un gras, scund, chel în cap şi plin de păr pe burtă? -_-
Cata imaginatie...din potriva e inalt cu par in cap si mai peste tot.e tare paros cred ca si pe palma are par.o maimuta are 3 fire pe langa el.da in schimbe nebun rau.
un coleg nu intelesese o fraza fiindca ala zice lectiile ca pe poezie...
si dintr-o data incepe sa zbiere:,, copile tu esti chior cu urechea''? dupa ce ca-i nebun nici romana nu stie
am ras vreo saptamana...
I-am zis să meargă acasă până nu o violez şi a zis "Stai nenea, băă...e periculos copilu"
Scoala Sfantul Zoo nr 33 Galati...cum de ai ghicit?
Bro' ma sperii...
Comy aici e puţin adevăr, nu? Că aseară una te-a ameninţat să-i dai banii sau te bate...este?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: