| Comeandtellmesomething a întrebat:

E noapte.Doar tu şi luminile oraşului.Tocmai te întorci de la magazin când, în faţa ta apare EA.
O fată de 2 ori mai mică decât tine.Pantaloni din latex, maieu de un roz stălucitor, ca luminile din Las Vegas, cu un decolteu până la buric, buze făcute cu un ruj roşu aprins *stingeţi-l până nu ia foc*, tocuri...cred că le-a împrumutat de la Lady Gaga si un kg de fard pe faţă.
Vine legănat spre tine, se ridică pe vârfuri, te prinde de guler, te trage spre ea şi îţi spune:
-Vai mâncaţi-aş, dă-mi repede nişte bani până nu te omor în bătaie.

Întrebare: Ce faci?-_-
*uhm, da. Mi s-a întâmplat aseară*

43 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething explică (pentru ViezurE):

Ăhă

| Șâret a răspuns (pentru Gandăr):

(link șters, fie-vă ciudă.)
muhahahaha, i love ruining lifes.
Just sayin.

| Dumnezău a răspuns:

Cool story, bro...

| Gandăr a răspuns (pentru Șâret):

Care dintre ei este Comy? xD

| Liviu a răspuns:

Se ia si ea de cine poatelaughing
Nu i-ai zis si tu? o punem de o mufare? folosim balon toate bune frumoase, dupa dispari ca magari in ceata. xD

| Comeandtellmesomething explică (pentru Liviu):

OMFG,mi-a raspuns Liviu la intrebare.
Cred ca halucinez -_-

| LoL a răspuns:

Hei...si-asa stim cu totii cum arata.cred...o.O

| Comeandtellmesomething explică (pentru LoL):

Ca un ucigaş de vaci...-_-

| LoL a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Ucigasi de retardati mai bine spus...-_-

| blueangel99 a răspuns:

O iau la fugă!
În situaţi de'astea pot fugi ca un iepure un kilometru (glumesc, îţi dai seama).
O iau până undeva unde se înfundă drumul, dacă e un gard pe care să-l sar(că aia dacă are tocuri nu poate să se caţere fără să cadă).
După fug la staţia de autobuz, mă urc în autobuz, şi... dacă ajunge şi ea înăuntru(deşi cred că e greu să fugi atâta pe tocuri de L. Gaga fără se iei o căzătură sau două şi să nu rămâie în urmă), nah, acum sunt într-o mulţime de oameni care nu ar lăsa ca o nemernică să mă snopească în bătaie(asta dacă mă mai găseşte, că hewh, singura oară când aş vrea să mă urc într-un autobuz full)(garantez 99, 9%).
Pa, pa!

| Liviu a răspuns:

Nu halucinezi mosule laughing
Ce face plictiseala din om
Am ajuns si la T/Alaughing

| NothingToEat a răspuns:

Si pana la orma ati facut s...candamberg

| NothingToEat a răspuns (pentru TheMechanix):

Ii imprumut eu...