anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E vreo unul sau una "loviti"la cap? Eu am fost de vreo citeva ori in copilarie.Se cunoaste?

18 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu nu m-am lovit la cap pentru ca am avut noroc, de tine nu stiu daca esti lovit pentru ca nu te vadhee hee

| Roby67 a răspuns:

Lovit am fost si eu mai des, dar am si cazut pe bune in cap. Dar la mine nu se cunoaste, sper...

| Razvan a răspuns:

Prima si ultima mea cadere in cap a fost pe la 5 sau 6 anithinking
Am cazut de pe gard fix in cap. N-am plans desi ma durea ca naiba. I-am cam speriat pe ai mei care mi-au facut multe analize.Verdictul medicilor:am un cap tare, deci sunt capoasa.Perfect adevarathee hee

| pisoias a răspuns:

Te mai indoiesti?

| tarziu a răspuns:

La mine se cunostea de dinainte sa'mi cada piatra in cap

@alllina te'a impins elefantul? probabil il dadeai de gol

| tarziu a răspuns:

@alllina. eu il cautam, aveam doar 3 in trabant si lipsea unu'

| tarziu a răspuns:

La naiba... m'ai prins!

April
| April a răspuns:

Lovita la cap am fost iar cazuta in cap nu sunt.Dovada:schimbul de replici intre lemur si harciog m-a amuzat teribil!

| Mjdolhfi a răspuns:

Se cunoaste putinlaughingeu da m-am lovitlaughingsau de fapt am fost lovita s-au razbunat pe mine si mi-au dat o piatra in caplaughingapoi mi-a aruncat cineva cu o galeata in caplaughingla mine se cunoaste?thinking

| Casiana a răspuns:

Scurt si concisbig grinAlaughing

| kaya a răspuns:

Normal si de cand m-am lovit la cap:de la beat
carciuma viu
merg pe gard
de drum ma tiu
nici un latra
nu ma caine
nici un rade nu ma om
am lasat vaca deschisa
si-a iesit poarta pe drum.
thinking

| Lora_6439 a răspuns:

Paiii da se cunoaste. Ti-a crescut blana pe tot corpul de atunci. Si eu m-am lovit cand am cazut din corcodus. Auch!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am cazut din cires, cred ca se vede inca, nu in cires n-am ramas, dar am un cucui pe care o sa-l port toata viata. Tu zici ca te-ai lovit? sau esti lovit?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai harciog.eu am cazut in cap.si am facut o rana. o crapatura care nu s-a prins nici pana in ziua de azi. vrei sa o vezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lemurule, nu vreau.Arat-o lui sotia ta. E mult mai interesata s-o vada.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@tarziu cand am cazut n-am mai vazut nimic, putea sa fie si un elefant laughing, elefanti in cires? aha tu esti ala care l-a trimislaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de unde nu am cazut imi aduc aminte la tara fiind ca am cazut dintr'un dud, dar nu m-am lovit la cap, insa alta-data m.am lovit si la cap cazand intr'un canal de vreo 2 metri, ce se mai speriasera parintii ca eram plina de sange si imi ardea de glume -caci nu simteam nici o durere- cred ca de atunci se explica faptul ca mai tot timpul aud complimente gen: "esti cazuta'n cap". Se mai intamplalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@tarziu, pai tu nu esti al patrulea?laughing

Întrebări similare