| WickedBoy a întrebat:

E vreun baiat care sa creada in dragostea adevarata? Adica nu doar "ce buna e aia". Va rog sincerlaughing

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Eu cred doar in ciocolata adevarata. Sunt un mare consumator happy
Ce? Doar e Trivia/Amuzante laughing. Daca vrei raspunsuri sincere atunci de ce n-ai pus intrebarea la Conversatii sau Dragoste&Sex?

14 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Nu e doar unul. Sunt mai muuuuulti. happy

| JustMusic a răspuns:

Da sunt si de aia dar ca din cauza celorlati acei baieti sunt judecati si ei gresit

dar pana la urama toti sunt diferiti inainte de o relatie dar dupa toti is la fel

| AdelinaC a răspuns:

Exista numai ca trebuie sa stii unde sa-i cauti si dupa ce criterii sa te iei.

| TeoPT a răspuns:

Da, exista. dar daca voi ii cautati in grupui de gen "gloata de imbecili din fata blocului" sau "betivanii din club" nu ii veti gasi niciodata.happy

Nu zic ca oamenii de acest gen nu ies afara, nu se distreza. dar stiu cu cine sa isi petreaca timpul. Daca esti fata desteapta ii gasesti.

| TeoPT a răspuns:

"grupuri" am vrut sa spun

| WickedBoy explică:

Eu sunt baiat malaughing Nu sunt gay dar vroiam sa vad daca sunt un "ciudat " ca nu prea ma port asa:-s

| dnxbv a răspuns:

Bineinteles ca exista! Doar trebuie' sa ai rabdare pana iti iese "dragostea" in cale; iar in acel moment, vei stii ca ea este persoana pe care ai asteptat-o toata viata!
Pana si privirea ei ti se va parea cunoscuta de undeva.

| Razvan a răspuns:

Mai sunt ceva Romeo rataciti in lumea asta. Ce pacat ca nu mai exista Julieta

| lalalalalalalalalalalaaa a răspuns:

Nu stiu!
Eu inca il cautlaughing

| Cretaker a răspuns:

Ce buna e aia!

| WickedBoy explică:

Ai dreptaterolling on the floorE trivia/amuzante.Esti singuru care a inteles intrebarearolling on the floor

| Maximus a răspuns:

Sunt si baieti care cred in dragostea adevarata si stiu sa aprecieze fata de langa ei! Nu sunt multi care au ajuns la adevarata dragoste dar eu iti spun ca am trecut prin asa ceva si e ceva de nedescris! Pentu a ajunge la dragostea adevarata nu trebuie sa te intereseze intotdeauna aspectul fizic si in mod special cel interior! Pentru ca sunt cazuri si cazuri! Poti avea persoana de langa tina foarte placuta din punct de vedere fizic dar daca are un suflet rau nu ajungi nicaieri, insa daca vei gasi o persoana placuta din punct de vedere sufleteste atunci vei avea mai multe de castigat: de la respect, iubire neconditionata, pana la sacrificiu personal! Si crede-ma sunt si astfel de oameni si cand spun oameni nu ma refer doar la baieti ci si la fete!

| Zenithf a răspuns:

Lol, sotia mea imi zice ca o gasit unul de soiul asta. rolling on the floor
Eu ma tot intreb cine o putea fi ala. thinking

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Eu una nu am avut norocu' sa dau peste un baiat care chiar sa iubeasca sincer.Asta e adevaru straight faceCe'i drept, mi'e clar ca exista, dar cam putini straight face