| robijam a întrebat:

EPIC! http://www.youtube.com/watch?v=kWRDHHEPPAM La 2:09 si la 2:20 sunt cele mai tari faze.

17 răspunsuri:
| PandaaKid a răspuns:

Poftim cultura straight face

| robijam explică (pentru PandaaKid):

Banuiesc ca stii ce categorie e asta nu?

| Naяutσ a răspuns:

Interzis -3!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Mno straight face. Ala de la 2:09 vroia mancare la ora aia.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Numai pu*i peste tot.

| Ashadow a răspuns:

Mie mi-a plăcut 0:35, ce plamani are blonda laughing şi ce reacţie a avut umflatul.

| Seducatorul a răspuns:

Ce frumoasa-i limba romaneasca1laughing

| Arkhasas a răspuns (pentru robijam):

Da. "Retardaţi şi copii fără viitor cu simţul umorului de defazaţi social"
Trebuie să fii dobitoc notoriu să râzi la o înjurătură, ori asta ori probabil n-ai mai mult de 12 ani.

| robijam explică (pentru Arkhasas):

D-le Guevara, cine 'mnezo te-o chemat aici, daca ti-ai facut contul abia azi, uita-te ce categorii sunt si uita-te unde am pus eu intrebarea. Daca eu n-am mai mult de 12 ani tu inseamna ca ai vreo 6 si parintii te torturau sa nu injuri.

Prietene,am cont pe site-ul ăsta de când tu erai în faza de îţi cădea balele din gură când respirai. Cunosc categoriile mai bine decât îţi cunoşti tu părinţii.
N-ai mai mult de 12 ani, nici tu nici toţi cei care pun întrebări idioate la categoria asta. Cel puţin în mentalitate aveţi 12 ani.
Propun schimbarea numelui categoriei în Trolli şi Neamuzanţi. Pentru că fix la categoria asta se adună cele mai neamuzanţe maimuţe jenante de pe TPU. Adică până şi ăia de la Cauze nobile au simţul umorului mai dezvoltat decât al vostru.

| PandaaKid a răspuns (pentru robijam):

Ma refeream la aia din videoclip.

Mai bine mentalitate tampita de 12 ani decat a ta de babaciune pe moarte intepata in fund. Propun sa iti vezi de treaba si sa te duci sa iei un xanax sa te linistesti. Nu te-a pus nimeni sa raspunzi. Oricum eu tot cred ca ai 6 ani si nu ai ce face.

| zurick a răspuns:

Mersi pe asta n-o vazusem si pierdeam foarte mult fara tine

Păi ce bă, dacă un om are gusturi normale este considerat că are mentalitate de băbăciune?
Anormale sunt întrebările de defazaţi sociali pe care le puneţi. Dar într-un fel vă înţeleg, cu aşa mentalitate...slabe şanse să faceţi viaţa în realitate, nu sunteţi acceptaţi în nici-un cerc social, refulezi în faţa PC-ului că n-ai unde altundeva. Te înţeleg! Am mai întâlnit persoane ca tine. Şi am învăţat că nu e bine să ne batem joc de copii de genul, pentru că înţeleg că au probleme de natură psihologică, şi mno..nu e bine să-ţi baţi joc de bolnavi.

Sa inteleg ca m-ai facut bolnav mintal si introvertit. Cine naiba a inceput aceasta cearta, ca eu in nici un caz, daca eu refulez in fata PC-ului... Atunci ce sa zica cei ca tine, care incep certuri ascunsi in spatele monitorului din placerea tampita de a-si bate joc de altii care ei cred ca sunt mai inferiori, ei la randul lor departe de ecranul PC-ului sunt "sacul de box" al altor bolnavi mintali. Daca incerci sa iti bati joc de mine sa stii ca nu iti iese, poti cauta pe altul. Gusturi normale, ha, gusturile nu se discuta.

Nu te-am făcut eu. Dacă tu te simţi...
Prietene,tu ai început cearta. Eu doar mi-am exprimat părerea, nu am spus că : _hai bă să ne certăm_
N-am început nici-o ceartă. Nu-mi bat joc de nimeni. Voi vă bateţi singuri joc de voi.
De fapt nu sunt sacul de box, eventual dau la sacul de box, pentru că sunt boxer.
Nu încerc să-mi bat joc de tine. Ba chiar gusturile se discută, cine te-a minţit că gusturile nu se discută? Replica asta o dau oamenii care n-au argumente să aducă.

Intrebarea era adresata unui GRUP de oameni, daca nu iti convenea NU raspundeai, asta e ultimul raspuns care ti-l mai dau.