Daca sunt banii tai e ok, daca sunt a lor chiar daca cheltuie pe prostii nu ai ce face e castigul lor.
LOL, Arthur. Wth?
DA, e cât se poate de normal să te pedepsească.
1. Dacă vorbim de pedeapsă, inseamnă că cel mai probabil eşti incă minor. Ca să stabilim mai concret datele problemei.
2. Indiferent de evaluarea şi opinia ta vizavi de modul in care işi gestionează părinţii banii (in cazul tău, consideri că fac,, cheltuieli inutile''), NU ai dreptul să ii ascunzi. De ce? Pentru că ei au muncit pentru acei bani, sunt deci ai lor şi au in consecinţă dreptul de a-i cheltui cum găsesc ei de cuviinţă.
...
E la mişto intrebarea, totuşi?
Mai ales având in vedere categoria in cadrul căreia e postată...
Bineînţeles că a fost o glumă, mă duc să pun banii la loc. ( Şi asta a fost o glumă ).
E la mişto intrebarea, totuşi?
Mai ales având in vedere categoria in cadrul căreia e postată.
OK, încearcă ceva legat de categoria amintită, răspunsul tău e de bun simţ dar suntem la Trivia...
Lol. Mda.
Scuze. E cam dificil să percep ironia fără să am acces la mimică, inflexiuni ale vocii şi privire.
Dar na...categoria unde e postată, spune tot.
Intr-un fel, da, e normal.Si eu m-am enervat foarte tare ca parintii mei au luat mai demult un cosulet, i-am intrebat pentr ce le trebuie si mama mi-a zis ca acel lucru a fost cumparat fara a-i gasi o utilitate exacta.Acum cosuletul e cusca de transport pentru Pufuletz deci pana la urma fiecare lucru cumparat isi gaseste utilitatea
Şi mie mi-au cumpărat când eram mic un pian cu coadă în speranţa că voi ajunge Mozart de Timişoara. Acum serveşte verişoarelor mele pentru şedinţe foto.
Dar o singura intrebare tu ai cheltuit acei bani sau iai ascuns pentru ca parinti nu-ti lua ce vroiai ca atunci se schibma treaba
Da este normal.Nu se face asa ceva, ei au muncit pentru acei bani si au dreptul sa cheltuiasca cat vor din acea suma.
E normal, pe langa cheltuieli inutile trebuie sa cumpere mancare/haine cele necesare traiului, deci mie mi se pare logic
anemona3000 întreabă:
LisaJulie întreabă: