anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am ca animal de companie un cameleon numit Cameleon.Il tin in lesa, il periez, il imperechez cu cameleoane, are cutie de facut pipi si cand mama vine acasa, el prinde culoarea chilotilor de pe pat. Tu ce animal ai?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o zebra numita Trecere-de-Pietoni.E foarte draguta.O periez cu peria de sarma si e plina de zgarieturi(cred ca se cearta cu pisica lu vecinu') ii dau sa manance iaurt expirat si sa bea ii dau cocktail cu diazepam, dar nu inteleg de ce doarme asa de mult.Mama si cu tata nu ma lasa s-o tin in apartament da' eu o leg cu antifurtul de balustrada de pe casa scarii.A avut 2 tentative de evadare da' a cazut peste balustrada si nu i-a iesit+ca veterinarul a vazut-o si s-a mai ales cu niste bani.A da a fost calcata de masina de vreo 5 ori cand o plimbam pe trecerea de pietoni(oare astia n-o vad?)

4 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Am un boa. Ma imbratiseaza de fiecare data si cred ca s-a indragostit de mine(si eu de el). Lui ii place ACDC, mie Alice Cooper, Cartea lui preferata e Little Brother a mea Jocurile Foamei, materia lui preferata e Chimia, a mea Fizica. Ce mai suntem o pereche perfecta.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Ori cameleonu ori mama ta, are niste fetisuri cam ciudate.

| Wladutz a răspuns:

Ce va mai place sa fumati faze mă!

| HepiBăluns a răspuns (pentru Wladutz):

Cand boala a mai fost postata? o.o