anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu il cunosc pe Schumacher. Pentru ca sintem prieteni foarte buni, ii spun Schumy. Recent a dat cineva cu spatele in masina lui Schumy si e tare shucarithee hee Voi ce vedete cunoasteti? big grin

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Recunosc cu mandrie ca eu in cunosc pe Guta.Stiu,invidie multatongue
Habar n-aveti insa ce personalitate de rebel, de romantic, de neinteles zace in artistul acelahee hee
A promis ca atunci cand maneaua "Tu nu ma iubesti pe mine, il iubesti pe Cristea-tril de jale special se stieee" va ajunge pe locul 1 in Bilboard Top va scrie o carte care se va rezuma la o fraza:"M-am nascut talent si o sa morthinking mult mai talentat decat m-am nascut"

| Leea1234 a răspuns:

BRO...nu cred ca mai e nevoie sa dau detalii, avatarul meu "spune " tot...eu sunt o vedeta tv, si ai vazut cine urmareste emisiunile mele!

| JeSa a răspuns:

Omg! ce râdrolling on the floor"Schumy"
Cunoaştem, cunoaştemtongue
Îs bună amicăhappy, cu femeia lui Joshua Castellano, patronul clubului "Bamboo", din Bucureşti... ş. a. m. d
Ştiu, turolling on the floor glumeşti, dar eu nu!tongue

| pisoias a răspuns:

Personal nici una, insa am avut un vecin care-si beia cafeaua in compania lui Bruce Lee.Pacat ca de vreo 2 ani nu l-am mai vazut. Am auzit ca ar sta la prietenii lui "Glumetii".

| Hombre a răspuns:

Esti slabut @ Sensei.BRO la capitolul vedete.Pai eu sunt amic cu Barack Obama si mi-a cerut sfatul in problema evreiasca recent iscata si eu am abordat problema romaneasca si mi-a spus, frate Hombre, la voi problema este foarte foarte incurcata ca va intrat bezna in cap si nici dracu nu poate sa o mai scoata.

| juniper a răspuns:

Il stiu pe Jim Carrey, eu ii zic Jimmy, am facut un film de comedie impreuna, dar am decis sa-l tinem secret, pentru ca persoanele care s-au uitat la el, au murit, in sensul propriu, inca mai am filmul, nu stiu de ce, dar sunt imuna big grin

| multimoak a răspuns:

Eu vorbesc cu Decebal. Cica el e afectat de criza financiara si ca am ajuns in asa hal... Regreta ca s-a straduit atat pentru nimic laughing Oricum a zis ca o duce bine!

| Cryssbest a răspuns:

SenseiBroAndrei, amuzant ca intotdeauna!hee hee

| Klara a răspuns:

@Katya.
Daca tu il cunosti pe Sakis Rouvas, eu il cunosc pe Nikos Kazantsakis, mi-a dat add pe hi5, marfa gagiu'

| unione a răspuns:

St. amic cu Costin Lazar de la Rapid

| enemig0 a răspuns:

Eu sunt cel care a dat peste masina lui Schumy! De fapt am vrut sa l calc pe el, pentru ca nu ma lasa sa ii zic Schumy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunosc un sensei in trei stiluri diferite si maestru in 100 m garduri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A da?hee heeEh, eu il cunosc pe Sakis Rouvas si vorbim destul de des, mai ales pe mess. Cel mai mult imi place cand imi da web-ul, pentru ca-l pot vedea cat e de bunsmug...la sufletlaughing. Dar amandoi il cunoastem pe Sensei.BRO----Andrei care ne face sa radem la aproape fiecare postarelaughingsi caruia ii multumim pentru asta >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt cea mai buna prietena a lui Michael Jackson. Nu sunt eu mai sukara decat acel Schumy?

| another_emo_girl a răspuns:

Eu o stiu pe mylei cyrus, e super de trebuie

| nekane a răspuns:

Mai, mai, mai...saracul Schumy! Cine a indraznit sa faca asta? a stricat bunatate de masina.Eu nu cunosc vedete, insa...de un timp incoace, simt ca eu insami sunt o vedeta.Prietenii stiu de ce laughing