De fapt da si am crezut ca ai pus intrebarea la acesta categorie fara sa vrei sau la nimereala. Dar tot a fost o gluma proasta. Parerea mea. Eu chiar te-am luat in serios. Am mai intalnit cazuri pe acest site in care unii au spus ca isi pun capat zilelor, asa ca mi-e cam greu sa nu iau in serios sau sa consider o gluma ce ai spus tu. Sper ca intelegi.
Poate vei descoperi daca exista viata dupa moarte, sau poate nu. Dar cu siguranta vei vedea ca exista moarte dupa viata.
Doamne auzi tu are o lama. Nimeni nu are de unde sa stie exact cum e acea lume in care te duci dupa ce mori. Pai daca o sa incerci acea lama o sa afli daca exista viata dupa moarte, doar ca unde o sa te duci tu, o sa-ti fi dorit sa nu aflat vreodata daca exista. Oricum iadul e incapator pentru toata lumea si o sa afli cum e acolo, dar sa-ti iei multa lotiune de soare si multa apa la tine ca acolo o sa fie seceta mare si extrem de multa caldura, ca sa nu mai spun de tortura si munca vesnica fara posibilitatea de a iesi la pensie. Pentru ca daca folosesti acea lama nu o sa afli cum e raiul vreodata, ci o sa afli cum e iadul si o sa faci pe tine de frica acolo. Oricum sper ca ai glumit cu acea lama si daca chiar ai glumit, atunci e o gluma extrem de proasta.
Cred ca mai trist decat gluma mea morbida e tocmai faptul ca multi n-au observat ca e o gluma... o intrebare pusa la categoria "amuzante"! player a castigat pentru ca desi era circumspect a tratat subiectul cu prudenta si ingrijorare pentru o persoana pe care nu o cunoaste si care POATE are probleme!
felicitari!
O intrebare fara sens si fara raspuns. Ai vazut tu oameni cu experienta in asta?
Hai ca m`am distrat cu tine
Cu siguranta cei care au trecut prin asta nu au cum sa-ti raspunda.
Din partea mea poti sa te duci sa-ti iei si gatu ca nah, mintea vad ca o ai in parti de pui intrebarea asta.
Nu vrei mai bine sa citesti niste poezii naive: http://www.ivcelnaiv.blogspot.com poate te mai inveselesti :)