anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fara sa vreau am auzit ieri un cuplu cum se certa si am ramas confuz de dialogul purtat, daca-mi aduc bine aminte era cam asa :
- Ia mai scuteste-ma cocoana, calul de dar nu se cauta la dantura si nemultumitului i se ia darul, de azi inainte nu ai sa ma mai prinzi in cuibul dumitale
- Lasa ca nici cu prestatiile tale nu mi-e rusine, n-ai sa mai vezi nici pana de pasarica daramite cuibul, mars afara nesimtitule!
Ce sa insemne acest dialog codificat, stie cineva sa-l descifreze? ma gandeam sa merg la respectiva, este vecina cu mine, s-o intreb dar mi-a fost sa nu ma intrebe si pe mine de de vreun cadou ceva

17 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Ce sa insemne Harababurici?! Inseamna o... chestie, si nici macar o mare chestie.
Si de vecina, de ce ti-e teama? Crezi ca o sa-ti analizeze si tie CADOUL?laughing

| anonim_4396 explică (pentru foxsilver):

Ce cadou mai? ca nu a sarbatorit nimic, daca se intampla asa ceva stiam deoarece sunt primul pe lista ei de invitati tongue

| foxsilver a răspuns:

Pai si "calul de dar", cu ce ocazie l-a primit? Si nu cumva te-a scos vecina de pe lista ei fara sa te anunte?

Nu mai, atat timp cat am scris dialog nu cred ca era vreo petrecere, tu lasa-ma si tradu-mi ce anume inseamna vorbele acelea pline de mister

| foxsilver a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am spus ca nu inseamna mare chestie, dar daca te framanta rau problema asta, du-te pe la "Dragoste si sex", te vei lumina si ilumina imediat.

Mwaaaaiii blushing blushing dar mi-e rusineee

Ai traversat pe rosu si a dat rusinea peste tine?laughing.Ok, hai sa te lamuresc eu! Nenea ala, adica barbatul vecinei tale(dac-o fi), are o...un cuc.Vecina ta are si ea o...un cuib. Uneori,poate chiar foarte uneori,nenea scoate cucul si il baga la vecina-n cuib,in ideea sa se distreze si ei putin,sa se simteasca bine. Distractia asta e putin ciudata,caci nenea functioneaza cam cu nehotarare,adica baga cucul in cuib,scoate cucul din cuib,iar baga cucul in cuib,iar il scoate din cuib,si tot asa laughing.La finalul distractiei,ar trebui ca vecina ta sa se simteasca si ea bine, chiar putin obosita de tot frecusul asta laughing, si de ce nu, fericita. Daca nu, ai vazut si tu cum incepe scandalul.
Eu zic ca te-am luminat...de-o sa luminezi mai ceva ca o lampa cu halogen.rolling on the floor

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru foxsilver):

rolling on the floor)))))

| NOBODY a răspuns (pentru foxsilver):

Ce tot va luati de cucii mei?

Eu stiam ca fiecare om are cate-o pasarea la cap, vad ca altii au mai multe laughing Da ce mama lu' proces verbal mai, la mine'n bloc este gradina zoologica? Stiam eu ceva un cantec dar acolo era vorba despre cuc si pupaza nu cucu si cucu ci cu cuibu, e dracovenia draq!

| foxsilver a răspuns (pentru NOBODY):

Sa-mi fie cu iertare, dar nu asta mi-a fost intentia.Doar am vrut sa trag cu prastia-n stolul de pasari al lui Harababurici, dar vad ca a ricosat si prin alte parti.

Tu n-ai o pasare mai, ai un stol, mai ceva ca-n Delta Dunarii.

Deci... umbla pe la cuibul altora, bineeee laughing)

Nu ca altii care au decat una si incearca si pe-aia s-o omoare cu dublu pi laughing))))0

| Empathizer a răspuns:

Problema era calul. Era un cal de sah. Ca daca era calul Mariei Tereza, dialogul nu mai avea loc.

| anonim_4396 explică (pentru Empathizer):

aia cu ca calu cade?

| Empathizer a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, si se frange!

Întrebări similare