Ce sa insemne Harababurici?! Inseamna o... chestie, si nici macar o mare chestie.
Si de vecina, de ce ti-e teama? Crezi ca o sa-ti analizeze si tie CADOUL?
Ce cadou mai? ca nu a sarbatorit nimic, daca se intampla asa ceva stiam deoarece sunt primul pe lista ei de invitati
Pai si "calul de dar", cu ce ocazie l-a primit? Si nu cumva te-a scos vecina de pe lista ei fara sa te anunte?
Nu mai, atat timp cat am scris dialog nu cred ca era vreo petrecere, tu lasa-ma si tradu-mi ce anume inseamna vorbele acelea pline de mister
Ti-am spus ca nu inseamna mare chestie, dar daca te framanta rau problema asta, du-te pe la "Dragoste si sex", te vei lumina si ilumina imediat.
Mwaaaaiii
dar mi-e rusineee
Ai traversat pe rosu si a dat rusinea peste tine?
.Ok, hai sa te lamuresc eu! Nenea ala, adica barbatul vecinei tale(dac-o fi), are o...un cuc.Vecina ta are si ea o...un cuib. Uneori,poate chiar foarte uneori,nenea scoate cucul si il baga la vecina-n cuib,in ideea sa se distreze si ei putin,sa se simteasca bine. Distractia asta e putin ciudata,caci nenea functioneaza cam cu nehotarare,adica baga cucul in cuib,scoate cucul din cuib,iar baga cucul in cuib,iar il scoate din cuib,si tot asa
.La finalul distractiei,ar trebui ca vecina ta sa se simteasca si ea bine, chiar putin obosita de tot frecusul asta
, si de ce nu, fericita. Daca nu, ai vazut si tu cum incepe scandalul.
Eu zic ca te-am luminat...de-o sa luminezi mai ceva ca o lampa cu halogen.![]()
)))))
Eu stiam ca fiecare om are cate-o pasarea la cap, vad ca altii au mai multe
Da ce mama lu' proces verbal mai, la mine'n bloc este gradina zoologica? Stiam eu ceva un cantec dar acolo era vorba despre cuc si pupaza nu cucu si cucu ci cu cuibu, e dracovenia draq!
Tu n-ai o pasare mai, ai un stol, mai ceva ca-n Delta Dunarii.
Deci... umbla pe la cuibul altora, bineeee
)
Nu ca altii care au decat una si incearca si pe-aia s-o omoare cu dublu pi
))))0
Problema era calul. Era un cal de sah. Ca daca era calul Mariei Tereza, dialogul nu mai avea loc.
aia cu ca calu cade?
Da, si se frange!
LisaJulie întreabă: