| Mystique a întrebat:

Fata de 8ani il intreaba pe tatal ei de unde vin copiii.Acesta,putin timorat, ii spune ca mama planteaza o samanta in livada, iar tatal o uda timp de 9luni si pe urma apare copilul...seara fetita completa pe blog:'azi am vb cu tata despre sex. e varza.' laughing km asa e 'tineretul'azi, nu? prea precoce...

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, din pacate, tineretul din ziua de azi e mult prea precoce.Problema e ca si pun in practica teoria pe care o stiu, fara sa realizeze care sunt consecintele.

| alexutzu00791 a răspuns:

Cat de frumos, te iubesc, si tine minte ca esti a 2 a caruia ii spunlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingCeva pe genul asta.Era un banc in care mama lui Bula il cheama pe sotul ei si-i spune:,, Dragul meu, cred ca e timpul sa-i spunem baietelului care-i treaba cu bebelusii".
Sotul, intreaba nedumerit:,, Dar cum?"
,, Nu stiu, raspunse nevasta. Da si tu exemplu cum e la cai, la pasari, la vaci, la caini..."
Zis si facut.Se duce tataul lui Bula la el si-i spune:,, Dragul tatei, mai tii tu minte anul trecut cand am mers la tara si am intrat cu fetele alea in hambar, mai sti ce le-am facut?"
Bula zice ca da.Usurat, tatal ii spune apoi:,, E, asa este si la cai, pasari, vaci sau caini..."

| teonamaria a răspuns:

Prea tare.laughingrolling on the floorrolling on the floor

Mersi ca m-ai facut sa rad.laughinglaughing