Da eu am lucruri mai importante de facut decat sa stau si sa le miros fetelor picioarele sa vad daca put...-_-
Dracu știe frate,eu nu le am cu bocancii,nu-s foarte utili la alergat.
Și ce-i cu „regula" asta,dacă asculți un gen de muzică trebuie neapărat să te costumezi în vreun fel? Pff, iartă-i Elvis, că n-au știut că e doar costum de scenă...
Depinde totuşi şi de bocanci.Adevarul e ca materialul e de vina pentru...acel miros -_-. Trebuie sa fim atente la ce cumparam D
eu nu prea ma dau in vant dupa ei) ^.^
Eu ascult metal şi nu port bocanci decât foarte rar şi nu, nu-mi put picioarele
Cine te-a intrebat pe tine, diar piti? (nu cred ca daca ai asculta metal ai avea poza aia)
Mi-ai luat vorba din gura
Hai nu mai spune. diar piti esti tu, draga;-)! Poza mea? E mult mai buna ca a ta.
Puteam sa jur ca asta o sa zici. Hei, bine... Drum bun si cale batuta m-ai facut sa zambesc. Si, da, nu sunt piti. Si, nu, nu pot spune ca poza ta are ceva special sau ceva diferit de o poza de piti. Asa ca sincer, cred ca stim toti cum arata o poza de piti. Si seamana cu a ta. P.s.: Mersi ca ai citit romanul meu de reprosuri. Astept stupizii( de pe toate conturile tale) si nefolositorii, daca chiar te-am suparat.
Chiar iti pasa de ea? omule... deschide o bere si lasa-i sa zica ce or vrea, e doar un site
Din potriva, iti dau Folositor si Inteligent daca vrei;-)
Mersi de pont. O sa tin cont de el.
LisaJulie întreabă: