Eu ascult metal şi nu port bocanci decât foarte rar şi nu, nu-mi put picioarele
Cine te-a intrebat pe tine, diar piti? (nu cred ca daca ai asculta metal ai avea poza aia)
Da eu am lucruri mai importante de facut decat sa stau si sa le miros fetelor picioarele sa vad daca put...-_-
Depinde totuşi şi de bocanci.Adevarul e ca materialul e de vina pentru...acel miros -_-. Trebuie sa fim atente la ce cumparam D
eu nu prea ma dau in vant dupa ei) ^.^
Hai nu mai spune. diar piti esti tu, draga;-)! Poza mea? E mult mai buna ca a ta.
Dracu știe frate,eu nu le am cu bocancii,nu-s foarte utili la alergat.
Și ce-i cu „regula" asta,dacă asculți un gen de muzică trebuie neapărat să te costumezi în vreun fel? Pff, iartă-i Elvis, că n-au știut că e doar costum de scenă...
Puteam sa jur ca asta o sa zici. Hei, bine... Drum bun si cale batuta m-ai facut sa zambesc. Si, da, nu sunt piti. Si, nu, nu pot spune ca poza ta are ceva special sau ceva diferit de o poza de piti. Asa ca sincer, cred ca stim toti cum arata o poza de piti. Si seamana cu a ta. P.s.: Mersi ca ai citit romanul meu de reprosuri. Astept stupizii( de pe toate conturile tale) si nefolositorii, daca chiar te-am suparat.
Chiar iti pasa de ea? omule... deschide o bere si lasa-i sa zica ce or vrea, e doar un site
Din potriva, iti dau Folositor si Inteligent daca vrei;-)
LisaJulie întreabă: