| Deea03 a întrebat:

Frate. voi va amintiti ca la 10 ani sa fi avut obsesii pentru cineva?

Adica. come on. Justin Bibar. Zau?!

V-as da si exemple, dar stiti deja prea multe.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Punky,
eu am 14 ani si ai mei abia ma lasa pana pe la 7. Realizezi ca dupa exprimarea ta esti o naiva? Pai noaptea sunt cele mai mari pericole, atunci umbla cei mai mari boschetari si canalisti pe strazi, ies din vizuina lor. Nu ii prinde nimeni. Iar tu, naiva cum esti si repet: cred ca ai accepta imediat daca vine un tip de vreo 20 de ani impreuna cu un grup $uk@r si c00l sa iti faca o invitatie sau sa iti dea o bomboana ca te vede „matura, frumusica si desteapta smug" cand colo ala fiind un somnifer si sa te tarasca sa te violeze in grup sau sa te trimita in alta tara la produs.

47 răspunsuri:
| ILuvBondVagaBond a răspuns:

Da... ascultam P! nk intr-una happy

Răspuns utilizator avertizat
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Cu totii am avut obsesii cand eram mici.Nu inteleg de ce acum toti trebuie sa faca pe inteligentii si sa-si bata joc de astia mici cand si ei erau la fel.Pun pariu ca daca exista Bieber pe vremea noastra eram la fel ca si ei.Dar ma rog... am avut multe obsesii dar no sa le insir aici.
Bye!

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Jelli!
Nu inteleg de ce te simti mereu in raspunsurile mele.Eu vorbeam la general, nici macar nu m-am uitat la raspunsuri si nici nu ma doare de vreo @Pinky.De'aia nu mai pot eu "hintelijiento" de cine vorbiti voi. Eu am raspuns la intrebare. Daca aveam ceva de comentat va mentionam, dar dupa cum am spus nici nu am citit raspunsurile.Mai usor ca nu totul se invarte in jurul tau.
Bye!

| xEmotionless a răspuns:

De viata cu louie, piratul jack cel teribil, sa imi decapitez toate papusile, sa ii consum spuma de par si fixativul mamei siiii odata am dat foc la cuptorul cu microunde si m-am blocat in chiuveta! rolling on the floor

| Me_3490 a răspuns:

Buna!
Eu am 11 ani, insa nici la 10 si nici acum nu am obsesii pentru o vedeta.

| porumbitza a răspuns:

Eu eram obsedata de mihai petre

| condemnedAntagonist a răspuns:

Rasa matii de copchil te crezi mare interesanta ca curva aia de mata nu te lasa nici pana la ora 3 dupamiaza afara fica de tarfa

| DeathTheKid a răspuns:

Vad ca toti aveti ceva cu Punkylaughinglasati mah fata in pacelaughingce ne doare pe noi ca masa o lasa sa fie o distrusalaughinglol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 10 ani aveam obsesii pentru Pokemoni si Son-Goku.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@LoL, sa iti traiasca surioara! Exagerezi, cum sa aiba ma mintea surorii tale de patru ani? Are mintea surorii mele, jumate din varsta alei tale.
@bogdan26, stiu ca e t/a dar viata nu e ca la t/a, ci cruda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bogdan26, eu am si frati! Nu stiu cum va reactiona, sper sa fie prudenta...sau o sa o doara in spate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Deny1333, embrionul e o chestia avansata ca sa o denumesti pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bogdan26, nici acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, dar nu isi bate nimeni joc, hintelijentho. Noi vorbeam de idioata de Punky. Cine a zis ca isi batea joc? Era vorba despre ourselves, folosim autoironia.

| Negative a răspuns:

Fratica,eu la 10 ani tin minte ca ma bucuram cand primeam o pereche noua de adidasi, sau niste sandale si rupeam portile mele si ale vecinilor cu mingea cu prieteniihappy.De vedete si astea? Daca ma intreba cineva cum il cheama pe Garcea eu ziceam: Garcea...Mugur Mihaiescu, cine e asta frate? Eu credeam ca zici de Garcea...happy

| Katalyna2011 a răspuns:

@Fericita vaaaaii! iesi in oras, ce sa zic! iesi in parc ca sa te dai pe topogan! fii mai serioasa, fetito! am 11 ani si nu's asa dusa! si pupa-ne, pupa-ne! nu ne deranjeaza! 1

| delia18 a răspuns:

La 10 ani : ce era cool : jonny bravo si curaj cainele fricos
obsesia mea : papusile si desenele animate

Întrebări similare