| Hpzox a întrebat:

Ghici? Un cal intra intr-un bar, bea o bere, iasa afara, calul moare, de ce moare?

49 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Asta e o întrebare cam de alea din filmele cu tîmpiți.
După un deal o turmă de oi sapă o groapă?
- Dom*le, dacă matale spui că ăstai calul dumitale, ia-l!

| Yoคna a răspuns:

Barul respectiv era vagon-restaurant, iar trenul era in mers. Calul a iesit si a cazut din tren

| Yoคna a răspuns:

Barul respectiv era vagon-restaurant, iar trenul era in mers. Calul a iesit si a cazut din tren

| Yoคna a răspuns:

The endlaughing?

| Yoคna a răspuns:

Vroia sa fie pur sangelaughing?

| Yoคna a răspuns:

"ia o bere" nu cumpara deci afara il impusca politia

| Hpzox explică (pentru Yoคna):

Pentru o bere sa-l impuste politia? Nuhee hee

| floriasdfg a răspuns:

Chiar nu ştiu, dar zi'mi răspunsul pe privaaaaaaaaaaaaaaat. puppy dog eyes

| Bris a răspuns:

Ori ca a baut prea mult, ori ca nu avea ce sa caute in bar, ori ca o dat un tren peste el laughing, ori ca berea era stricata, ori ca...nabar n-am laughing. Dupa spune-mi si mie carei adevatul raspund te rog.

| DWDT a răspuns:

Pentru ca caii nu au voie sa bea bere! laughing

| alxp a răspuns:

Eu sincer habar n-am. daca afli imi spui si mie te rog? mersi.

| Hpzox explică:

Nui nici una dintre care ati spus tongue
mai ganditi-va apoi poate o sa va zichee hee

| Hpzox explică:

Care dintre voi vrea sa-si oftice si sa-si enerveze colegi? imi spune-ti si o sa va zic raspunsul in privat laughing

| Fannnneee a răspuns (pentru Hpzox):

Spune-mi te rog ca vreau sa ii enervez rau

| Hpzox explică:

Deci fiti atenti
... Un cal intra intr-un bar, bea o bere, iasa afara, calul moare, de ce moare?

| Hpzox explică:

Daca ai stii cate spune eawinking

| ellena99 a răspuns:

Barul respectiv era vagon-restaurant, iar trenul era in mers. Calul a iesit si a cazut din tren.

| yosirestu a răspuns:

Sa dea boala in el de cal ca are cirozalaughing

| Skm a răspuns:

A ieşit pe geam, iar barul se afla la etaj.hee hee
Sau... a fost otrăvit. I don't want to see laughing

| Skm a răspuns:

De râs...

| Troll2332 a răspuns:

Pentru ca:

de beat ce era s-a inecat cu gheata

| LuciaCristina1996 a răspuns:

De beat!laughing

| LuciaCristina1996 a răspuns:

Calul a murit deoarece:END

| kissmealiss a răspuns:

Deci raspunsul care este?

| Anyta2000 a răspuns:

Ca sa intrebe prostii! Cum esti tu.

| Hpzox explică (pentru Anyta2000):

Te-a bagat cineva in seama? Asa cum zici, esti chiar tu... uita-te in oglinda inainte sa deschizi gura :*

| Anyta2000 a răspuns (pentru Hpzox):

Proasto! Esti o cacata ambulanta!

Zdreanto,daca continui cu insulturi crede-ma ca te intrec, asa ca mai bine las-o moale si vezi-ti de scoala ca trebuie sa te mai maturizezi mult si binewinking o fata desteapta asa cum presupui ca esti nu vorbeste in halul care vorbesti tuwinking hai moarte buna :*

Si inca o chestie...numai cuvintele astea stii sa le zici? laughing te descrii perfect :* continue sa o faci...esti o ultima jucarie happy hai pupici

| Anyta2000 a răspuns (pentru Hpzox):

Moarte buna? Noapte buna! A! Si inca ceva duduie :Rade ciob de oala sparta! Continua nu se scrie continue(asa scriu numai prostii):-p.Copil copac, invata gramatica, altfel ramai asa cum esti acum si rade lumea si nu e bine laughing :-p

Zici ca ai un intelect superior fata de altii? sugi **** ca sa scoti o funda? lingi in cur pe altii ca sa ai voturi? DATE-N GATU MATIIbig grin
si nu iti doream o ''noapte buna'' si chiar o moare bunawinking fraiero, nu rade de alti pentru ca tu esti mai proasta ca prostu, la fazele care le faci iti dau 12 ani...un raspuns elevat nu poti sa dai si tu? injuri pe toata lumea? DATE-N GATU MATII^^ Si app zii lu tactu sa foloseasca data viitoare prezervativ sa nu mai scoata mata un plod ca tine ^^

| Daria163 a răspuns (pentru Hpzox):

Nu o baga in seama.Las-o sa injure cat vrea.Numai oamenii, nu mai zic cum injura.Hai injura cat vrei ca o sa-ti taca gura odata! Cica raspuns elevat! Si de ea ce sa mai zici.Las-o!

Ce desteapta se crede! Fii atenta laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| Hpzox explică (pentru Daria163):

Zici de mine sau de ea? Ca nu prea imi dau seama, si ea a inceput sa zica numai tampeni, stie sa zica numai ''esti o cacata ambulanta'' si ca ai creier de mango laughing e asa de educata incat iti vine sa te iei de ea.

Va rog, nu va mai certati!

| Pikuu a răspuns:

Trebuie sa repeti chestia asta pana cel caruia ii spui "bancul" se enerveazahee hee

| ReflexxD a răspuns:

Pentru ca in bautura avea otrava. -.-

| radumar a răspuns:

De batranete

| gemeni123 a răspuns:

Moare de beatlaughingfunda?

| heector68 a răspuns:

Cum sa nu stii de ce a murit calul!

| Adda_Adytza_1997 a răspuns:

Ca iese afara? thinking laughing

| toocky a răspuns:

Daca stiai, ne spuneai tu laughing