| Hpzox a întrebat:

Ghici? Un cal intra intr-un bar, bea o bere, iasa afara, calul moare, de ce moare?

49 răspunsuri:
| Hpzox explică (pentru Anyta2000):

Zici ca ai un intelect superior fata de altii? sugi **** ca sa scoti o funda? lingi in cur pe altii ca sa ai voturi? DATE-N GATU MATIIbig grin
si nu iti doream o ''noapte buna'' si chiar o moare bunawinking fraiero, nu rade de alti pentru ca tu esti mai proasta ca prostu, la fazele care le faci iti dau 12 ani...un raspuns elevat nu poti sa dai si tu? injuri pe toata lumea? DATE-N GATU MATII^^ Si app zii lu tactu sa foloseasca data viitoare prezervativ sa nu mai scoata mata un plod ca tine ^^

| Daria163 a răspuns (pentru Hpzox):

Nu o baga in seama.Las-o sa injure cat vrea.Numai oamenii, nu mai zic cum injura.Hai injura cat vrei ca o sa-ti taca gura odata! Cica raspuns elevat! Si de ea ce sa mai zici.Las-o!

Ce desteapta se crede! Fii atenta laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| Hpzox explică:

Daca ai stii cate spune eawinking

| Hpzox explică (pentru Daria163):

Zici de mine sau de ea? Ca nu prea imi dau seama, si ea a inceput sa zica numai tampeni, stie sa zica numai ''esti o cacata ambulanta'' si ca ai creier de mango laughing e asa de educata incat iti vine sa te iei de ea.

Va rog, nu va mai certati!

| Troll2332 a răspuns:

Pentru ca:

de beat ce era s-a inecat cu gheata

| yosirestu a răspuns:

Sa dea boala in el de cal ca are cirozalaughing

| toocky a răspuns:

Daca stiai, ne spuneai tu laughing

| Adda_Adytza_1997 a răspuns:

Ca iese afara? thinking laughing

| Pikuu a răspuns:

Trebuie sa repeti chestia asta pana cel caruia ii spui "bancul" se enerveazahee hee

| Alex_Sh_Atat_1995 a răspuns:

De ce vrei tu

| heector68 a răspuns:

Cum sa nu stii de ce a murit calul!

| Mihaelutza_Lore_Ichim_1994 a răspuns:

Moare de nervii nostri!

| Dyaconescu_Danut_2002 a răspuns:

Nu stiu

| Stefi862 a răspuns:

Nimeni nu stie ????

| Fannnneee a răspuns (pentru Hpzox):

Spune-mi te rog ca vreau sa ii enervez rau