anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Guvernul Romaniei, avind in vedere ca unele dintre drepturile salariatului este de a primi cite o prema pentru marile sarbatori, acum de paste s-a hotarit sa dea o ordonanta de urgenta pentru ca productia de carne de miel din tara sa fie vinduta inaintea oricarei productii venite din import si pentru aceasta a hotarit ca fiecare salariat in parte sa nu mai primeasca banii pentru miel ci sa i se acorde direct "mielu'"la domiciliu.Deci de paste o sa primim mielu'. Nu sinteti bucurosi?

4 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Mai frate @harciog tare mă bucurasi cu vestea asta, dar tragand si eu cu urechea pe la guvern cica sa ivit o incurcatura si anume ca "Posta Romana" nu dispune de atatea mijloace incat sa ne trimita mielu la domiciliu.In concluzie au hotarat ca ne da "mielul" din fata ca sa nu mai stam la coada.

| tarziu a răspuns:

Fratilor, voi chiar nu ati auzit? S'a dat mielul peste cap!

April
| April a răspuns:

Chiar fara hotararea guvernului nostru, Mielul tot va intra in casele noastre de Paste! Si o sa ne bucuram anuntandu-ne unii pe altii:"Hristos a inviat!"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, la catolici am vazut ca se da melul prin biserica.si la ortodocsi se intampla. o dovada in plus ca cea mai mare ratacire vine prin decaderea credintei in bisericile crestine.si practicarea acestor uraciuni in fata lui Dumnezeu.cu regret o spun cred ca am sa mananc dor carne de teap de paste.