Voi ce credeti :?
http://www.pinewswire.net/wp-content/uploads/2010/02/Crime-Scene.jpg
Bună Cretaker
Păi, printre lumea fericită, uau, bucurie justin biber e in România, ei bine, o fată înghesuită prin mulțime ( eu ) huiduie cât o țin plămânii, poate că a doua zi o va durea gâtul îngrozitor, dar nu contează!
@Lluvia, da, ma jefuit psihic și mi-a omorât părinții psihic!
Dacă avem dreptul ca și tine să îl critici, îl criticăm.
Avem tot dreptul să ne dăm " Giastin Bibăr ". Cum zice și Enigmă pute.
Ii smulg unghiile cu clestele si le dau la porci.
Si apoi ma aresteaza SPCA pentru ca am schingiuit animale.
@Topaila: Singurul raspuns la care am ras.![]()
Uite nu i-as face nimic, nici macar nu m-as duce sa-l vad.Merita atentia mea sau ce? Ca vad ca pe a voastra a captat-o de mult cu totul.
@Lluvia: Gimme faiv, daca ai "inteligent" la raspunsurile tale, sa stii ca de la mine le ai!
O sa fac un truc magic: Am nevoie de Benzina, multe chibrite, si de Giastin Baibar
Ce sa fac?
. Pe TPU si... poate ma duc la concert si incerc sa ma strecor la un colt cu prietenii si bem bere... fumam iarba si in cel mai bun caz respiram etnobotanice
.
Bieber e in pauza si vine la colt:
"What are these?!"
"Lapte praf... vrei si tu?"
"Lapte praf from mother's ţâţă?"
"Ah oui oui!"
.
Pai, as lua o fana infocata de a lui, as lega-o cu un lant, si i-as da drumul pe el can canta si as zice :,, So', fana infocata, so ' "
E clar...trebuie sa se faca categorie special pentru asta.numai intrebari despre el
Ce aveti mai atat cu Justin?
V-a jefuit? V-a omorat parintii? Ce tot aveti cu el?
Nu va place nu ascultati oamenilor ca nu va obliga nimeni.
De fapt ce n-ati da sa fiti voi in locul lui...
Sunteti jalnici de acum
@mufla daca iti vei citi raspunsul vei realiza si tu cat de stupid a sunat ce ai zis. Ne aflam noi la t/a dar totusi...
Va credeti destepti, inteligenti etc. dar...(nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cam de asta d-ati dovada)
Cu ce va deranjeaza pe voi ca baiatul are succes?
Si nu sunt fana, de fapt nu-mi place muzica lui dar urasc nedreptatile.
Acum hai cu stupidu' poate se aduna mai mult de 10 ![]()
Ma duc sa pregatesc scutecele, rosiile, sticlele goale, baloanele cu apa si mai vad eu ce am pe acolo.
@Lluvia
Lasă-ne cu Just-in Tanga al tău! Du-te şi visează la handicapaţi, nu veni aici să ne intoxici cu prostiile tale.
@Lluvia pana-n prezent s-au adunat 16! si lista poate continua
cat despre idiot(bieber ala), daca-i atat de idiot sa vina in Romania, probabil ca(cu sau fara interventzia mea) nu va supravietzui mai mult de 20 secunde(daca nu-l omoara fanii, il omoara sticlele de apa)
@Bya132 pe cuvant daca inteleg, tu esti pro sau contra idiot? ai o exprimare mai mult decat stupida...o sa te doara gatu...
Cred ca as lua un microfon, o boxa mai mare ca alea de la concert si l-as huiduii.
+un bax de sticle de apa[pline] si as arunca in el
.
Dar tu ce ai face
?
Da cred si eu ca ai vrea sa ajungi ca el, acum serios, pe multi enerveaza, pentru ca e un copil rasfatat, dar daca chiar ai avea sansa sa fii ca el... ai refuza?
AnkaBieber întreabă:
Natyyyyy întreabă:
alejbieber întreabă:
LisaJulie întreabă: