-As sta pe TPU, unde cu singuranta va fi o invazie de postari in care "admiratoarele" sale isi vor exprima bucuria pentru acest eveniment...
Si as fi foarte revoltata, acuzandu-l ca-mi respira aerul!
Eu sincer i-as pune piedica sa moara apoi arunc cu fructe cu viermi in ele dup-aia mă duc sa fac 1000000000000000000 de metreceri de fericire ca a murit, tu ce ai face?
Nimiic... Doar ca m-as duce la concert in primul' rand ca sa arunc cu fructe stricate...
Ma capete de duda! ati intra la inchisoare! lasati-l in *** in pace ca tipu n-are nimic cu nimeni si nici voi nu ar trebui sa aveti! hai, da-i cu stupidu care mama(ea ) cvrei sa te trollez la fiecare intrebare sau sa te spun la admin ca nu apreciezi adevarul! Frate! e doar un copil.peste cativa ani se va insura, va avea copii si poate(POATE)va disparea de pe suprafata industriei muzicale.eu nu va inteleg, cat oi fi eu de fan al lui cretaker(apropo.dai un autograf?) unele intrebari nu-si au rostul(DUDE, FUCK IT OFF WITH THIS)!
Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!
AnkaBieber întreabă:
Natyyyyy întreabă:
alejbieber întreabă:
LisaJulie întreabă: