| Cretaker a întrebat:

Hai sa ne radem unii pe altii. Ce'ati face daca justin bieber ar veni in romania?

POST FUCKING SCRIPTUM: suntem la T/A deci va rog, raspunsuri cat mai funnnnyyylaughing)) rolling on the floor)))))))))

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
41 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

WTF? Daca ar arata ceva despre Justin Bibarel la tv aia ar fi pauza de wc oh go on

| 100SweetSmile4you a răspuns:

-As sta pe TPU, unde cu singuranta va fi o invazie de postari in care "admiratoarele" sale isi vor exprima bucuria pentru acest eveniment...
Si as fi foarte revoltata, acuzandu-l ca-mi respira aerul!

| msk a răspuns:

>sa ne radem
dupa cum te exprimi n-ai mai mult de 4 clase. phbbbbt

| Mellie00 a răspuns:

Eu sincer i-as pune piedica sa moara apoi arunc cu fructe cu viermi in ele dup-aia mă duc sa fac 1000000000000000000 de metreceri de fericire ca a murit, tu ce ai face?

| RainDrop a răspuns:

Calibrul 50, cel mai bun.

| Lolo666 a răspuns:

Nimiic... Doar ca m-as duce la concert in primul' rand ca sa arunc cu fructe stricate...

| reky a răspuns:

M-as scarpina in fund

| DarkBlood32 a răspuns:

N-am nimic cu el, m-as duce la W.C. si apoi imi vad de treaba.

| Daniella a răspuns:

Nimic happy

| anonimathebest a răspuns:

As face pipi intr-o doza de bere, as arunca-o e scena si el ar bea-o...

| bogdan10aqua a răspuns:

Ar veni basescu sai dea una in gura

| Adrian11690 a răspuns:

Ma capete de duda! ati intra la inchisoare! lasati-l in *** in pace ca tipu n-are nimic cu nimeni si nici voi nu ar trebui sa aveti! hai, da-i cu stupidu care mama(ea ) cvrei sa te trollez la fiecare intrebare sau sa te spun la admin ca nu apreciezi adevarul! Frate! e doar un copil.peste cativa ani se va insura, va avea copii si poate(POATE)va disparea de pe suprafata industriei muzicale.eu nu va inteleg, cat oi fi eu de fan al lui cretaker(apropo.dai un autograf?) unele intrebari nu-si au rostul(DUDE, FUCK IT OFF WITH THIS)!

Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!

Întrebări similare