Nu prea o pot tine-n mana pila aia.
Si cum ii spuneam si fetei de mai sus vrei sa ramai fara pila?
Am două
Vad ca cauti nume.Auzi da o gaina nu cauti mancatias?
Nu multumesc.
Auzi, dar de ce intrebi? Vrei sa-ti vinzi cumnata?
Off,deja mi-e mila, vreau sa fac o donatie
Te rog frumos sa imi dai contul:*...bancar![]()
Nu vreau donatii vreua un flex ceva ce nu intelegi? ![]()
Daca nu ai ruda prin politie atunci macar un flex, aici la mine sunt scumpe nu-mi permit.
Il aduc inapoi promit!
Ai grija sunt un bun negociator!
Un sac de graunte si-o gaina [blonda].
Booon?
Doua blonde si s-a facut
Ba mie imi este de pensia ei nu de altceva. Locuiesti aci cu noi si imi mai da un ban de graunte...
OfF Doamne sunte in secolul 21@@! Fii inventiv daca nu ai bani
Du-te acolo spune-i la gardian ca vrei sa te uiti singur la ele si daca nu ai nici fierastrau nici pila de ce crezi ca ti-a dat Dumnezeu dintii? Te apuci si rozi grilajul pana se rupe si pe urma ii dai un sut la gardian si fugi, vei fii dat in urmarire generala te duci la telefonul public din constata in el se afla un pasaport fals si 500 de monede te duci in mexic la varu meu, iti da el un job, iti schimbi numele si tie si gainii, va lasati sa va creasca mustata si vei traii intr-o fabrica de Apa Plata Bhaaa, si vei avea o sotie cu 4 ochi 3 copii cu 4 maini si vei avea o viata lpsita de griji bafta in mexic![]()
Saraca colega "voluminoasa", trebuie sa suporte toata ziua o pitipoanca irascibila
Ba aia nu suporta nimic decat mancarea. Pitipoanca nu cred ca e... poate curva da n-ai zis asa...
Vai, in timp ce citeam asta am simtit cum mi se scurgeau [ nu lacrimile ] minutele mele din viata. [ tragic ]
Mrg
Revenind la cumnata ta nu te pot ajuta decat cu o pila
Nu domnisoara nu putem permite asta.
Si sa nu mai ai tu pila?
Lasa ca ma sacrific pentru o cauza nobila
Ma iubesti e clar
Ma sacrific pentru cumnata ta nu pentru tine
Nici nu stiu de unde ai dedus o gafa ca asta
))))
Pai stiu si eu, va trebui sa o jefuiesti pe soramea, ai grija ca are 1.84 m si are o forta, incat daca da o basina cazi jos, pai ea are pile de unghii si flex, sau daca vrei poti sa o jefuiesti, sa stii ca e etajul 50 si soramea arata ca un balaur varcozaur.
Flexul la ce-l foloseste?
Taiat unghii?
Nu te teme pentru ine si eu bat 1.90....pe secunda la fuga, nu mi-e frica de etajul 50 eu am aripi.
Auzi da' de ce iti place atat s-o lauzi pe surioara matalute?