La cum ai scris intrebarea(din punct de vedere gramatical, cat si al ortografiei)... nici nu ma mir ca nu intelegi un lucru banal ca asta ![]()
Cu toate ca unii oameni gandesc cu fundul, nu cu capul, totusi palariile au fost facute cu cap... pentru cap!
Acum sincer si nu prea... tu ai cumva capul bagat in fund de ti se pare ca ceva nu e in regula cu palariile?
Pentru oameni d-astia inca se lucreaza la asemenea palarii...mai e pana apar pe piata, pentru ca dureaza. Pentru asemenea palarii nu mai lucreaza oameni cu cap!
Sakura, crezi ca te face mai inteligenta faptul ca votezi cu Nefolositor si Stupid niste raspunsuri care nu vor decat sa te aduca pe un drum mai bun? Sa cresti sanatoasa si sa ai mereu note bune la limba romana, cu toate ca eu te-as lasa corigenta!
P. S. La cate voturi de Stupid ai dat pana acum pe site, nici nu stiu ce sa mai cred... ori votezi in prostie doar uitandu-te la avatar-ul si nickname-ul cuiva, ori ti se pare ca tot ce nu e compatibil cu mintea ta e automat stupid.
Pentru ca fundul este acoperit de chiloti[de obice]. De ce am purta palariile pe fund? sau chilotii pe cap?
Iar esti STUPIDA vad ca nu stii decat sa faci nervi altora si cand inveti sa scrii corect analfabeta ce esti!?"palarile-palariile, de ce-de ce, oameni-oamenii, of da cum mai poate exista un copil in ziua de azi care sa nu stie sa scrie, pfuiii, grav serios pune-te pe invatat sa scrii si gramatica ca esti jalnica la varsta ta cred ca unul de clasa a-I-a scrie mai bine.
LisaJulie întreabă: