Hello!
La gradi eu si cu cativa prieteni priveam tomberonul
. In timp o prietena ca sa se dea in spectacol si si-a aruncat sapca in gunoi
. Dupa s-a aruncat dupa ea
. Noi am inchis-o acolo
. Ce crezi ca s-a intamplat? A venit doamna educatoare, si gata joaca toti am stat pe banca o ora cat ceilalti se jucau.
In clasa I am auzit ca o colega s-a dus in sala de sport fara sa stie doamna invatatoare
. A mintit
. Eu am crezut ca zice adevarul asa ca cativa ne-am dus si noi in sala de sport
. Dupa doamna a intrebat unde am fost? Eu de am zis in sala de sport
. Fix cand urma cearta s-a sunat si doamna a intrat in clasa rapid ca s-a intamplat ceva. Si noroc i-a certat pe ei si a uitat de noi
.
Si multe altele dar, am uitat de ele
. Bye!
Buna![]()
pai am chiulit 4 fete de la scoala, ne-am dus la o colega, am taiat o gaina am facut gratar am baut si cate un paharel de must si apoi am venit la ultimile 2 ore ca aveam cu diriginta...ce a iesit va zic in alt episod![]()
mentionez ca eram in clasa a X-a eram mari dom'le, aceasta mi se pare cea mai frumoasa trasnaie de care imi aduc aminte cu drag, si rad si copiii mei ce trasnaie a putut sa faca mamicuta lor draga![]()
O zi buna
Ai copii?
Daaaaaaaa.un baiat si o fata![]()
![]()
O seara buna
Felicitari,sa-ti traiasca!
Multumesc tare mult
Odata m-a scapat mami pe asfalt...de la etajul 1.
Parintilor mei li se pare amuzant.
Cand eram in clasa a X-a (cred) profa de info uda florile. Nu mai tin minte exact ce i-am zis (am enervat-o destul de mult, ca imi placea sa o tachinez), dar a aruncat cu apa pentru flori dupa mine. Eu m-am ferit si a udat vreo 5 fete cu caietele aferente ![]()
Pe aceeasi profa am facut-o sa ma injure in timpul orei, tare: "Mai taci in *** mea din gura!"
Copilărie...nu știu ce-i aia, așa că...ce zici de o chestie care s-a întâmplat în prezent? ![]()
Păi, eram în curtea școlii, era pauza mare, cel mai tare băiat din școală tocmai mă salutase
Toate bune și frumoase până aici, nu? Eh, se pare că soarta cea crudă a făcut ca un retardat idiot prost să vină pe la spate și să-mi pună mâna pe fund -.-. Tot ce am putut să fac pe moment a fost să țip la el și să-i trag una, două, trei... După asta, el s-a dus și a zis la toți "Alexandra de la 7 A are un fund divin"
. Atunci, am hotărât că e timpul să fac un sacrificiu. Sticla de Cola pe care tocmai mi-o cumpărasem (dădusem 3, 5 lei pe ea
... avere mare) a sfârșit răsturnată pe tipul ăla. Apoi să vezi, hai cu pâra la dirigă, și tot pe mine m-a certat doamna, câtă nedreptate.
A, stai inca una tot in clasa I. Un coleg era la baie si doamna plecata puti, si altul ia luat caserola cu sendvisul
si ia mancat salamul
.
Si apoi ceilalti aruncau cu caserola prin clasa pana a venit el si domna. Doamna a zis ca dacda recunosc cei ce au inceput ne da bomboane. Si au recunoscut.
Daca mai imi amintesc iti mai zic.