| al3xutzu a întrebat:

Hello useri TPU! Hai sa facem ce'-'a mai populara intrebare din asta! Va rog sa dati cat mai multe raspunsuri dar nu far noima!

Ce credeti despre 2012 si tot ce e legat de aceasta enigma? As vrea sa va expuneti puctul de vedere si in legatura cu vrajitoarele...calendarul Mayash si etc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa zisele tale vrajitoare, daca nu zboara pe matura, sa ma p. s pe mercedesurile lor. iar despre calendarul acela? fistecare masoara timpul cum vrea si cat vrea.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| kiky278 a răspuns:

Eu nu cred in chestii din astea. Sfarsitul lumii va veni...numai Dumnezeu stie cand! Asa s-a intamplat si in 2000 de nu am patit nimic.Io sunt in viata! Si daca va veni practic nu se sfarseste ci se incepe o noua viata.

| princessOfcaraibe a răspuns:

Mi se pare oo prostie.doar fiindca calendarul mayacilor se termina in 2012, nu inseamna ca e sfarsitul lumii. poate vor fii schimbari mari! dar nu sfarsitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai "cica" nu e sfarsitul lumii nici in iunie 2011 si nici in 21 decembrie 2012 acum e in 2056 sau 2078 laughingsunt prostii nu cred ca o sa vina chiar asa de repede sfarsitu lumii poate doar in anul 3000 stiu si eu.