O excursie pentru ai mei in Moldova. E visul lor sa vada acel colt de rai.Pentru mine, nimic.Am tot ce am nevoie
As da ordin ca i se construiasca fiecarui amarat cate o casa iar firmele desfiintate le-as reinventa incat fiecare sa poata munci si sa nu mai moara de foame
. as marii pensiile si salariile iar poate la sfarsitul zilei am si eu parte de o croaziera in vreo laguna ![]()
![]()
xoxo, mary :-
Mi-as umple casa de bani incat sa nu pot intra in ea ca sa ii folosesc mai tarziu.
Mi-as lua o groaza de chestii si mai ales haine si gadgeturi, mias rezerva cateva excursii si vacante exclusiviste pentru viitorii 40 ani (sunt desteapta, ma bucur si dupa
pariu ca voi nu v-ati gandit! )
Mi-as lua o casa (sau mai multe) pe plaja, in miami, los angeles, malibu, as cumpara cele mai scumpe prostioare din magazine, mias lua cateva masini, as face comanda de haleala pe 30 de ani
si as da banii la prima comanda (fiind in aceeasi zi)
as scoate toate tarile din criza, as pune internet in toata africa, as da la toata lumea un miliard de euro, as da fiecaruia aur, argint, as da masini de firma si haine celor saraci, i-as omori pe boc si basescu ![]()
Multe altele, sa nu uitam colivia din diamant pur pentru papagalii mei :X
si mias pune o suma cu vreo 20 de zerouri in euro in cont sa am la batraneta
As cumpara:
~ bauturi scumpe
~ prezervative pe 3 ani
~ haine
~ pantofi
~ parfumuri
~ carti
~ telefon
~ cinste pentru toti prietenii in club
~ sofer personal
~ 3 stripperi
Dar nu fara cei 18 baieti din fostele amintiri
Cumparaturi in mall, tot cemi place, merg la bunica in germania, iau vreo 5 caini si zeci de bmx
As dona la fiecare centru de copii
![]()
as angaja toti oamenii![]()
as construi case la sinistrati
![]()
mi-as lua laptop. telefon. si scuter.
moooolttteeeeeee haineeee
si cam atat
si as da si la altii care au nevoie urgenta de bani:
)
Cumparatuuuuuri![]()
Si totusi.
pentru ca bugetul ar fi doar pentru o zi
as baga bani la banca cat sa am pentru toata viata![]()
as merge undeva intr-o vacanta intr-o tara straina si m as caza la un hotel fain, m -as rasfata pentru un an intreg as trai din plin
As cheltui tot ce as aveam pentru a ma rasfata si mi'as lua si cei mai buni pr cu mine:X.Adik nu mi'ar plcea sa ma rasfat singura!
Rasfat:S. P. A, Jacuzzi, inot, teatru, coafor, un bronz artificial:X. zbor cu parasuta... Orice`!:X
Shoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing :X multe haine si placa de par [visez de mult la ea
]...
si le-as da rudelor si prietenilor apropiati muuulti baaaani
Mi-as cumpara tot ce as vrea, mi-as cumpara o vila, as ajuta oamenii care sunt amarati (daca am fi si noi in locul lor... ) si cred ca m-as rasfata cu o vacanta. ![]()
Hamsterul2003 întreabă:
LisaJulie întreabă: