| Seвi a întrebat:

Hey : O telecomanda-doua telecomenzi... dar tu in ce clasa esti de nu stii? eu sunt in clasa a II-a.

Deci TPU este un parc de distractii pentru copii de 7 ani straight face care colinda cel mai des categoria de dragoste/sex straight face

Si ar mai fi mai multi...
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Ba deci pentru toti handicapatii care nu s-au prins si injura ca prostii! a fost o intrebare pe TPU care suna cam asa. care este pluralul substantivului telecomanda? iar primul raspuns era asta! pai telecomenzi normal dar tu in ce clasa esti de nu stii eu sunt in a 2-a! omu a vrut sa spuna ca si copii de cls a 2 se dau mari experti pe site! si pentru ceilalti prosti care inca nu s-au prins va invit sa vedeti videoul asta, daca nu aveti pic de umor si nu l-ati vazut inca http://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y6yrLZM app intrebarea asta e la trivia amuzante! de ce ati luat-o in serios nu stiu.

20 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da frate ai dreptate! eu un site pentru toti ciutanii!

| Muflă a răspuns:

Esti in clasa a II-a!? http://files.sharenator.com/......49-580.jpg

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres Du-te şi fă-ţi temele.

pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@reciclez,
Serios? Atunci, eu în ce categorie mă încradrez? De ce suntem nesimţiţi, fiţoşi, cocalari şi ce ai mai spus tu acolo? Pentru că nu am înţeles nimic din "întrebarea" pusă de Sebi?
Citez :" Pe aceasta comunitate sunt copii de la 5-9 ani care colinda/vizualizeaza cam pervers/exagerat categoria Dragoste si Sex, de aceea avem atatea raspunsuri Tampite la acea categorie..."
Crezi că noi nu ştiam lucrul ăsta?
Să zicem că înţelegeam întrebarea; ce trebuia să fac? Să îl aprob pe cel care a pus aşa zisa întrebare? Cum aş putea să îl aprob şi să critic împreună cu el persoanele care sunt clasa a II-a şi de fapt se exprimă la fel ca el?
Această comunitate nu este un loc de ceartă, iar când vei ajunge admin vei stabili că trebuie să se numească Toţi Pe Unul. Până atunci, stai la coadă că poate vrea să fie Sebi sau Userul acela care este clasa a II-a, mai ştii?

pa, pa.

| Tourniquet a răspuns:

Care e faza cu telecomanda, cu clasa a nu stiu cata, parcu' de distractii, categoria Dragoste&Sex?

Deci sa inteleg : unii romani nu stiu plurarul
-sunt clasa V-a oh go on
-nu, TPU nu e un parc de distractii pentru copii de 7 ani. Este un site in care sa ne ajutam happy

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Daca esti in a||a vezi-ti de treaba!

| AcidCuSange a răspuns:

Eu is intr-a 5

| Ingerash a răspuns:

Da sebi ai dreptate, ar trebui sa existe o regula.sa se accepte doar persoanele peste 12 ani, eu sunt in clasa a8a deci sunt in masura sa ii ajut pe cei ce au nevoie, dar nu cred ca un bebelus e in stare sa zica ceva folositor, cand nici nu stie pe ce lume e.

| AndaWest a răspuns:

Deci parerea mea simpla complicata si umila este ca nu este de fapt ce vrei sa spui pentru ca aparentele inseala dar pentru ca nu inteleg iti raspund simplu si concret ca sunt sicera cu tine ca sa nu te mint, nu am inteles nimichappy

| INSOLINYO a răspuns:

Toate raspunsurile date la aceasta intrebare, pot sa zic ca voi nu stiti sa va exprimati, eu m-am prins de ceea ce vrea sa zica (Da vad si eu ca gresesc la gramatica)
Si sa va traduc:

Pe aceasta comunitate sunt copii de la 5-9 ani care colinda/vizualizeaza cam pervers/exagerat categoria Dragoste si Sex, de aceea avem atatea raspunsuri Tampite la acea categorie...
Un alt punct de vedere pe care il am eu, este ca noi am uitat spiritul site-ului, prin care am fost uniti pe acest site, dar din 2010 am observat, cum apare 1 nou il si luam la batjocura, ca noi avem acum fite ca au venit altii cu mai multe fite decat noi si...trebuie sa aratam ca nu suntem mai prejos, imi pare rau ca aceasta comunitate s-a transformat intr-un loc de cearta...
Mai pot sa zic ca din anul 2010 (Acum) TPU poate sa-si schime Logo-ul in Toti pe unu!

Cu sinceritate RECICLEZ.

Inainte de a termina de citit:
Multumesc pentru. stupid (ca spun adevarul)
Imi cer scuze pentru. gramatica.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici sa plece lumea de pe comunitate din cauza mistocarilor/nesimtitilor si fitosilor/cocalari.

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Faza cu reportaju` este asa:
Reporter: Care-i pluralul cuvantului "telecomanda"?
Tzaranu1: O telecomanda...DOUA!
-Se sfatuiesc un minut si gasesc raspunsu` corect. whatever

sa precizez ca TPU este o comunitate in care "cretini" ca tine, ca mine, ca tocilaru` care ia mereu 10 la scoala si ca toti ceilalti pun si raspund la intrebari care pot parea neelucidabile? se pare ca am precizat tot.gandeste-te pustiule.nu mai intreba cretinarii d-astea.este ca atunci cand profa d romana ne-a zis ca pentru fiecare tampenie spusa mor 2 neuroni...trebuie sa le faci parastas la toti neuronii omorati de tine laughing

Eu personal sunt de parere ca aceasta intrebare este o pierdere de timp.si nu stiu daca exista o limita de intrebari puse ca u n-aveai ce face cu asta.sincer straight face

Citeste si gandeste.reflecta la ce am zis si conjuga toate verbele din ce am scris.Bft la scoala laughing

| pretzel a răspuns:

rolling on the floor o telecomanda doua.laughing misto faza...in fine.ai dreptate ca exista copkii destia pervesi pe aici dar nu trebuie luati in deama.parerea mea
si nici pe ceilalti nu ii asculta.nu stiu despre ce e vb si stiu ca nu esti in cl a II de cand am citit prima oara intb

pa, pa

| Nebuneală a răspuns:

@Riyukii are dreptatestraight face
Eu nu inteleg ce vrei sa spui.

| Gandacica a răspuns:

Ca esti un prost si nu sti sa te exprimi corectwinking

| PrincessConsuela a răspuns:

Nu intelegstraight face

| Revolt666 a răspuns:

@Riyukii perfecta dreptate
nu am inteles nici un *** din intrebare straight face

| Riyukii a răspuns:

Parerea mea e ca nu prea ai c cauta p site`ul asta.
Pricepi, copile?laughing) o. o" i. i"

| AloneQsFini a răspuns:

Nustiu eu d`astea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti pinocchio? iar ai chiulit de la scoala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar esti in clasa a 2-a, sa stii ca faci parte din categoria de care faci misto.
p. s: daca va plangeti ca nu va place "compania" de pe TPU, de ce mai frecventati site-ul?