| soraluisatan a întrebat:

Hey t/a! sa facem un sondajbig grin dupa parerea voastra care este cel mai tare utilizator, si care este cel mai stresant? funda pentru cel/cea care alege ca mine

15 răspunsuri:
| paulsefuteinbazadedate a răspuns:

Cel mai stresant: alykUrasteJb

The best : idk...

| soraluisatan explică:

LoLZeroIsGone u esti cel mai stresant de pe TPU.tu si cu ala care se crede zeulaughing

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Sunt sau mai bine spus erau multi utilizatori tari, iar cel mai stresant este, era şi va fi : LadyJ.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Cel mia stresant/a alykUrasteJb
cel mai tare utilizator care o sa ia si userul anului dupa parerea mea este NeluL

| ?ret a răspuns:

Funda pentru cel / cea care alege pe mine.
Mda, așa e.Tu ești cel mai stresant.
P.S. și las-o mai ușor cu mesajele private, mai bine dă-i și înjură-mă aici.Să vedem dacă poți mai bine decât mine.

| soraluisatan explică:

Lista de utilizatori stresanti e lungalaughingam dat voturi dupa cum mi se par utilizatorii.bineinteles pe cei stresanti i am cadorisit cu stupid. ceilalti:respect! voi da si o funda cat de curandwinking

| Mişaaa a răspuns:

Cel mai tare :?
Cel mai stresant : Mişa cool

| Oti a răspuns:

Cred ca fiecare e stresant in felul lui dar totodata si tarehappy... Daca noi vrem sa ne consideram tari, suntem tari insa la un moment dat devenim stresaNti deoarece dorim sa devenim prea TARI...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Stresant:LadyJ
Tare:sunt mai mulţi.

| BlackVeil a răspuns:

Eu nu zic ca se supara lumea pe mine. :S

| Candice a răspuns:

Da ma daca nu ne place de tine inseamna ca suntem stresanti laughing)

| Bogdanux a răspuns:

Cel mai tare utilizator: sunt mai multi;
Cel mai stresant : Gogu, LadyJ

| HrănescPorciCuLingurţa a răspuns:

Am revenit de prea puţin timp pe site ca să mă consider în măsură să îi judec pe alţii. Întreabă-mă mâine!

| Zendaa a răspuns:

Cel mai cul b-)?
Hmm Clannad, mhn24, Mufla, bOing.Musique aka cur roz(nu intrebati),aa Yep,... DaVa...

Cel mai stresant?
Prea multi ca sa-i scriu,in general obsedatii de comicuri, reputatie si in general atentie.
I say hey you, I'm lost in tehnology(as face semnul cu rock dar nu gasesc bara / aa stai am gasit-o) \m/

| paulsefuteinbazadedate a răspuns:

Mi se rupe de funda ei

Întrebări similare