Am ales numele asta pentru ca asta ma consider eu,o existenta banala,incapabilă, ce nu se compară cu complexitatea vieţii şi care se vă întoarce treptat la originea ei, reunindu-se cu întunericul.
Mdea, pe cine pacalesc, sună misterios şi mişto
Am avut multe nume...cel de dinainte: Ceade12AniceTraiesteLatara chiar mi-a placut dar cineva a zis ca e penibil.
Numele meu rămâne secret.
Şi mi-ai dat ideea de a pune o întrebare legată de numele meu
Eu l-am pus pe al meu că aşa îmi zicea mama când eram mică.(dar şi acum) :3
Şi 97 că e anul naşterii mele.
Buna!
Eu mi-am ales numele acesta pentru ca ma reprezinta! Nu sunt eu UNICA?!
Toti suntem unici intr-un mod sau altul
Poate diferiti, dar exista un singur om UNIC!
Fiindca, stiintific vorbind, probabilitatea de a avea un nume lung e foarte buna, tinanad cont de numele lui Bless. Neavand ce face, si fiind ignorat, iti schimbi numele intr-unul mai lung si incepi sa lenevesti.
*PARE EMOTIONANT*
Acum cativa ani mi-am facut cont pe TPU si mi-am pus numele kitens. Penibil, nu? Odata am vrut sa ma conectez si sa ma distrez. Am descoperit acest lacas magic si mi-am schimbat numele.
*SERIOASA*
Fiindca SMAILI chiar e sotul meu secret!
Https://d44ytnim3cfy5.cloudfront.net/......market.jpg 1346029546
nu la unu i-o facea?
La mulţi ani! C':
mersi
Este in onoarea primei mele pisici, Rudolf caruia ii placea sa manance iarba.Eu faceam misto de el spunand ca ii place marijuana.
P.S. eu vorbeam serios, pe prima mea pisica a chemat-o Rudolf.
Oh imi pare rau pentru pisicuta ta!
Pentru? Si acum mai traieste!
"Este in onoare" "manca" (verb la trecut) am crezut ca a murit!
He he he...
As vrea eu!
De ce?!? Saracuta!
Saracuta? Se trezeste la 12 noaptea si miauna din toti raruchii!
E o pisicuta, ce vrei sa faci?
Pai, faza e ca intr-o zi m-am lovit si mi-am facut o. buba. si am numita Stein. N-ul fac legatura. AM mai avut o buba pe nume Maslina. Ce amintiri frumoase! Tu ce nume i-ai pus ultimei tale bube?
WorkinForThis întreabă:
LisaJulie întreabă: