| MoMoScumpik a întrebat:

Hey TPU.Prietena mea, la scoala a gasit o biluta mica, si a inceput sa dea cu mana in ea, sa se joace cu ea, ca o pisica. Ce ziceti? Ar trebui sa-mi fie frica de ea? Are ceva? Dau funda pentru un raspuns comic

Răspuns Câştigător
| Ţepeşu a răspuns:

Inseamna ca e bilă de uraniu aia. Nu-ţi face griji, radiaţiile o s-o omoare în câteva ore şi nu vei mai avea probleme.

| xXdoareuXx a răspuns (pentru Ţepeşu):

Hei nu am patit nimic...sunt inca in viatabatting eyelashes

15 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns:

E c.oiu meu, las-o s se joace.

| xXdoareuXx a răspuns (pentru ViezurE):

Pai ma lasa sa ma joc dar se uita la mine laughing si ma intimida laughing

| AlinaaAli a răspuns:

Data viitoare fa cumva sa gaseasca un os, cainii nu sunt asa periculosi ca si pisicile, ca nu zgarie pe ochi!

| xXdoareuXx a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mie nu-mi plac cainii...si serios? un os? un ghem de blana ceva laughing si nu zgarii ca n-am unghii laughing

| xXdoareuXx a răspuns:

Eu zic sa nu iti fie frica de ea.Adica te-ai gandit ca poate ii era dor sa se joace cu o biluta de aia? Nu are nimic e la fel cum ai cunoscut-o.Si acum sincer, nu ti s-a parut simpatica cum se juca ca o pisicuta cu biluta aia? Mie mi-ar placea sa vad un coleg facand asta. love struck

| MoMoScumpik explică (pentru xXdoareuXx):

Logic ca m-a facut sa rad raspunsul asta.stiu eu de celaughing.dar nu primesti fundalaughing

| xXdoareuXx a răspuns (pentru MoMoScumpik):

Hai mai. Adica mai pui si intrebari despre ce fac eu in ora de engleza si iti raspund si nu primesc funda?

Tam-Tam-Tam da

| ღღMirciuL0wღღ a răspuns:

Daca e varcolac? sau pisica?
poate te inhatalaughing)
pisica=varcoloac
Varcolac=prietena-tawinking
n-o lua in serioslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trenui sa-i dai si celalalta biluta sa se joace cu ea

| xXdoareuXx a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar nu ea mi-a dat biluta. Un coleg o avea si i-am cerut-o si am inceput sa ma joc si un coleg care statea in fata mea mi-a luat-o la sfarsitul orei crying si ata dar imi placea sa ma joc cu ea...as vrea eu sa fi avut ea o alta biluta love struck

Daca tot suferi atata, iti cumpar eu o biluta si gata.si azi tanjeai si dupa yoyolaughing

| xXdoareuXx a răspuns (pentru MoMoScumpik):

Eh.e a 2-a parte.da n-ai vazut fata.iar o venit alex sa mi-l ia. si nu ma lasa