| LolNope a întrebat:

Hi TPU.Am o problema(reala aum nu e o gluma vb serios). Am piciorul in ghips si imi voi petrece toate sarbatorile asa.As vrea sa imi spuneti niste activitati amuzante de facut, ceva care sa nu ma plictiseasca.Sunt o persoana destul de activa si ma plictisesc foarte mult de 2 saptamani. Ce as putea face de Craciun, sau in seara de Anul Nou? Ceva neplictisitor, deja stiu pe de rost programele la TV si vreau ceva gen impletit, facut bratari, haine de papusi(nu pentru mine dar pentru cunostintele mai mici). Vreo idee? A mai avut cineva o situatie ca si mine si imi poate spune ce a facut el? Fundita si vot folositor i inteligent la ceilalti iar la cine vrea dau si amuzant.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CreepyCrow a răspuns:

Buna.Imi pare rau pentru situatia in care estisad
Ai putea face din hartie creponata accesorii pentru brad, ai putea citi, colora, asculta muzica, ceea ce-ti place tiehappy
Sa citesti bancuri, sa te uiti la filmulete amuzante, sa vorbesti pe mess, sa scrii o povestehappy
Scuze ca nu ti-am putut scrie mai multesad sper sa te faci mai bine>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai deea un sport extrem ceva.am vazut niste oameni in carut care faceau intreceri cu carucioarele sau concurs de dans.in seara de revelion punele atele, musafirilor ca sa nu te simti singura.sa danseze intr-un picior. e amuzant. poate vei fi aleasa regina balului gipsatilor.cine stie? iti pui niste beteala la ghips si niste artificii. un clopotel atarnat ceva in spiritul sarbatorilor de iarna.sau poti sa-i deseneezi ochi gura si nas si pui niste nasturi negri de sus pana jos. il transformi in om de zapada sau mos craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie o cartebig grin