Dă am observat!
iar fanii lu Biberon sunt tot mai mulți dar noi nu ne lăsăm!
Huooo să piară toti fani cu tot cu Justin Biberon! noi pentru patrie [ TPU ] mai bine murim decît să fie astfel de specimene!
Mai sunteti multi care ma enervati si in acelasi timp ma fac sa rad? :| get a life... bai frate mai lasane u si cu aia @miamia parca vreti o gramada de stupid fie va miiilaaaaa ne doare degetul la cate stupiduri dam va rugam lasatineee [-O< *inapoi la starea normala * un singur lucru : http://www.youtube.com/watch?v=qf4HmhWJ_uo
SIncer, mie imi place de fetita aia.E cea mai cool si are o voce superba.Pacat ca nu vine si in Romania. Daca ar veni l-as rapi si...
*sadic mode off*
si l-as omora.
Deci...contra fetitei Bieber.
Eu sunt neutra ca Elvetia ![]()
n-am nimic cu el, nu-i ascult melodiile. nu ma enerveaza el
ma enerveaza fanele care zic ca e cel mai bun
dar sunt niste copii, cum noi ne jucam cu papusi barbie cand eram mici acum e moda "Bieber"
Sunteti cu totii invidiosi pentru ca Justin va fi mereu mai bun ca oricine si orice!
Acceptati odata asta!
CONTRA lui cap-de-mop.
Oricum peste 1-2 ani i se schimba vocea si scapam de el definitiv. De ce crezi ca e asa de mediatizat acum? Toti cei care aveti darts pune-ti poza celui al carui nume nu trebuie pronuntat si descarcati-va.
Eu am observat ca suntem toti de pe TPU contra Biberonistilor, Idolul biberonistilor e LadyJ, iar liderul nostru suntem toti! Stim ce vrem si asta ne face mai puternici in razboi
)