anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmmm...am observat ca pe TPU a inceput un razboi intre cei anti-biberon si cei pentru. care Biberon e idolul lor. Ce parere aveti?
P. S:Sunt de partea anti-biberon!
(Si serios, vreau sa-mi raspundeti cu ce parere aveti.)

17 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Justin are vocea aia subtire pentru ca castrat(daca are *****)

Răspuns utilizator avertizat
| MikiPiki a răspuns:

Sunt de parere ca bieber e o fetita afoana si fani lui sunt...

Răspuns utilizator avertizat
| Ingerash a răspuns:

Eu sunt anti biberon! e un ratat.ma scuzati, ratata!

| PiluLă a răspuns:

Dă am observat!
iar fanii lu Biberon sunt tot mai mulți dar noi nu ne lăsăm!
Huooo să piară toti fani cu tot cu Justin Biberon! noi pentru patrie [ TPU ] mai bine murim decît să fie astfel de specimene!

| Cereala a răspuns:

Mai sunteti multi care ma enervati si in acelasi timp ma fac sa rad? :| get a life... bai frate mai lasane u si cu aia @miamia parca vreti o gramada de stupid fie va miiilaaaaa ne doare degetul la cate stupiduri dam va rugam lasatineee [-O< *inapoi la starea normala * un singur lucru : http://www.youtube.com/watch?v=qf4HmhWJ_uo

| CriCri a răspuns:

SIncer, mie imi place de fetita aia.E cea mai cool si are o voce superba.Pacat ca nu vine si in Romania. Daca ar veni l-as rapi si...
*sadic mode off*
si l-as omora.
Deci...contra fetitei Bieber.

| Lluvia a răspuns:

Eu sunt neutra ca Elvetia laughing
n-am nimic cu el, nu-i ascult melodiile. nu ma enerveaza el
ma enerveaza fanele care zic ca e cel mai bun
dar sunt niste copii, cum noi ne jucam cu papusi barbie cand eram mici acum e moda "Bieber" laughing

| Biby a răspuns:

Buna.
Foarte sincera! Anti-biberon.

| julyyy a răspuns:

Sunteti cu totii invidiosi pentru ca Justin va fi mereu mai bun ca oricine si orice!

Acceptati odata asta!

| BloodLine a răspuns:

CONTRA lui cap-de-mop.
Oricum peste 1-2 ani i se schimba vocea si scapam de el definitiv. De ce crezi ca e asa de mediatizat acum? Toti cei care aveti darts pune-ti poza celui al carui nume nu trebuie pronuntat si descarcati-va.

| OneMoreChance a răspuns:

Eu am observat ca suntem toti de pe TPU contra Biberonistilor, Idolul biberonistilor e LadyJ, iar liderul nostru suntem toti! Stim ce vrem si asta ne face mai puternici in razboi rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu personal nu am nimic cu el, este si el tot om ca noi dar nu ma intereseaza persoana lui.El a innebunit majoritatea fetitelor de 12-14 ani care ar merge in limba dupa el.In fine, asta e daca asa gandesc ele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OK, Voi inca ii mai spuneti Justin Bibar? Ala ( sau sa zic,, aia " *batting eyelashes ) e cea mai tare papusa Barbie! La noua ani ce va asteptati sa asculte @MiaMia si @LadyJ? Tot felu' de rahaturi, normal happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@LadyJ-Accepta tu ca nu stii ce-i aia muzica buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anti-Bibăr FOREVER! Cei pentru biberon am un mesaj: Suck anti-Bibăr balls!