E tarziu si creierul meu nu functioneaza la fel de bine ca ziua, deci...
Imi desenez eu dreptunghiul meu cu nume etc, sau editez toata poza? scuza-mi momentul de tampenie!
Completează datele dar zi-mi cum arăţi şi desenez eu.
Nu e nici un moment de tâmpenie, nu poţi depita prostii aşa cum fac eu.
Desenezi în dreptunghiul tău.De fapt nu mă interesează cum şi unde dar să fie toate alea complete, poti face şi separat o de aia cu tine.
Mi-e lene la ora asta . Si am parul luuung si negru. Si ochii negri,si cred ca asta ar cam conta,nu? Si datele, mno, daca vrei si esti chiar atat de plictisit/a:AllleAlllexa, hmmm pai fata, si inteligenta cam nu stiu...Si sunt pe TPU de 3 luni
. Si cred ca la inteligenta vreo 89% ceva in gen.
Ştiu ştiu.Sank you, maică.
Numele tău mă face să mă gândesc la chestii perverse.
Mhm.Mâine am să fac alt chenar şi mai mult spaţiu şi bag acolo pe toti cei care vor fi in urmatoarele trei zile. v.v
Asta a fost cel mai drăguţ lucru pe care mi l-a spus cineva, nu sunt demn, nu sunt demn...
În curând, va veni o echipă de fete obsedate să te omoare.
Just saying. v.v
Aaaah,moartea perfectă, ma bucur ca am dat click pe întrebarea asta.
Oh, sunt flatată.v.v
Acum pune mâna pe mouse şi deschide paint-ul şi deseneazăte acolo.
D:
Ha,ce?
*ştiam eu ca trebuie sa citesc şi întrebarea, nu numai cel mai frumos nume lung din câte am văzut pe site-ul asta*
Nimic,nimic,pur şi simplu n-am suficient negru cat sa mazgalesc o umbra, măcar am incercat.
Deci raspund azi sau la intrebarea de maine?
Nţ nţ nţ... Zii maică cum arăţi, câţ de inteligibil eşti, de cât timp bântuieşti pe TPU.Şi fac eu, fac un efort.
Aa pai bine.
Nume : Foxy
Sex: Feminin
Inteligenta : Hmm, pai nu-mi pot raporta gradul de inteligenta cu exactitate printr-un procent. 90% cred, ceva pe acolo sau mai mult. Mai zic si culoarea ochilor, a parului, ceva?
Uitasem de vechimea pe TPU. In jur de 3 ani.
Par : roscat
Ochii : caprui
Lenjerie : rosie, daca chiar vrei sa stii
...păii arăt cam ca o umbră...cred
De inteligenţă nu ştiu, îmi dă cu perioadă dacă încerc să calculez
Şi bântui pe aici de 5 luni 1 săptămâ şi 5 zile, urează-mi la mulţi ani.
:O Şi eu tot roşcată-s, ochii căprui inchiş, şi lenjeria tot roşie; o Majoritatea.
Lol, 1:00 mă iubeşte cineva cu A.
Aa. Kosarom.
Ăă, la mulţ ani.
Mno bine umbrule.
LisaJulie întreabă: