Buna!
Urat vocabular, ce sa zic.Dar poate si tu ai intaratat'o.In orice caz, la nervi si la betie iti dai seama de adevaratul caracter al unei persoane.
Bye!
Nu stii tu ce poate face ...eu as avea grija duda!
btw : nu era tipa aia, care intreba ce parere avem de satanisti? ...mda
Doamna Lulla eu nu sunt cocalar...Iar ce raspuns ai dat acum demonstreaza numarul de neuroni si bunul simt.
Pe mine ma provoci?
Si ce imi faci draga? Crezi ca o sa ma cobor la mintea ta sa te injur pe acolo? Vai de curu tau virgin.
Primul mesaj vs ultimul.
E idioată sau idiot?
Sau puțin din fiecare?
P.S. n-o suport pe tipa, dar nici tu nu ești ușă de biserică, bunul meu prieten Viezure.
Aww! cine te`o f*defecțiune* în p*defecțiune*? ![]()
ce "metalista" e aia :]]
Ea stie ca in primul mesaj zice ca e baiat si ca in al doilea zice ca e fata, nu?
@Lulamanelara,ai vrea tu sa ai macar un sfert din numarul neuronilor cainelui meu, javra ce esti!
Omfg! Ce mesaje! Raportati-o! Wow am ramas uimita!
Daca asa sunt "rockeri" din ziua de azi din Romania...mi-e mila!
Prost crescuta, pare rasfatata...am o colega cam la fel...n-o suport pe domnisoara Lulla.
Draga,Lulla,nu ma fa cretina ca pot sa te fac si eu inapoi si altfel, nu ma intereseaza ca voi fi suspendata.
Ce provocari periculoase! "Vino pe chat sa vedem acolo care-i mai tare"!
Mai copii, pe vremea mea, ne spargeam boturile in spatele blocului. Nu vreti sa urmati modelul inaintasilor vostri? Fie ca invingatorul sa se masturbeze furios si sa ejaculeze pe cadavrul invinsului.
D33aADeschisCutiaPandorei tu esti raratata cu cainele.nu te'a muscat pana acum?
Mai tii minte cine a inceput cearta ViezureAkaPedochu? nu vedeti ca voi incepeti si dupa aia spuneti ca eu sunt nesimtita...cretinilor!
Catelusa vezi'ti de treaba
dende95 intreaba:
Ce are lumea cu Justin Beiber? Ca vad ca este foarte constestat...
LullakryeAngel a răspuns:
E un soarec prost si celebru
Din pacate rockul si maneaua au ceva in comun
Inima Salbatica feat. Denisa - Eu te iubesc nu fac misto (metal version rmx)
http://www.youtube.com/watch?v=21cqEob5hec
ClassyDog întreabă:
xXxDropsBoyXxXLăvMeee întreabă:
Crâstoşelul întreabă:
TraficantaDePufuletzi întreabă:
LisaJulie întreabă: