anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.killerjo.net cine vrea sa il omoare pe biberon

14 răspunsuri:
| FuckOff a răspuns:

Crede-ma profa mea arata mult mai raulaughing

| SaintJimmy a răspuns:

Începi să ai o obsesie, piciule

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu crezi ca deja stie toata lumea chestia asta?
eu mi-am petrecut o vara intreaga cu tampenia asta laughing
am fost speriata de chestia asta si inca ma mai speri daca urla cineva asa ca ala laughing

| Kazimir a răspuns:

Nu ti se pare ca esti prea cocalar?

| giuly a răspuns:

(ca sa completez si eu pomelnicul de injuraturi)

Ne plictisesti, cocalare!

Răspuns utilizator avertizat
| Băscuţă a răspuns:

S-a speriat sorameacrying

| LastChance a răspuns:

Nu v-ati plictisit sa va copiati unii pe altii? http://www.tpu.ro/......ati-calmi/

| virus5381 a răspuns:

Deci esti un copil retardat care so pisat pe el de frica cand o vazut chestia aia si idn razbunare o trimiti si la altii... Poi ia hai sa iti zic ca nu suntem toti copii facuti cu amantu sau prin spitalu de nebuni si nu ne pisam pe noi de frica cand vedem asemenea a si unii so mai uitat si la filmu The Exorcist si noa nu ne speriem de toate chestiile astea. In concluzie esti un copil faccut in spitalu de nebuni cu un amant din acea incinta maicata facandute ca nu o mai avut bani si a decis ca in loc sa munceasca mai bine face un copil ea incasand alocatia plus ca va mai imbogati lumea cu un retardat. Zii te rog la maicata ca saracu asta pamant are deja prea multi prosti asa ca sa nu mai incerce sa faca unu ca tine ca o sa vina astia de la FBI sa o omoare ca de se mai face unu ca tine sunt sanse foarte mari sa vina sfarsitu lumii rolling on the floor.
P.S :angelsdontcry stiu stiu si la mine aia de mate arata mult mai rau si cand mai si deschide catalofu pe la mine atunci is sanse sa ma sperii rolling on the floor

| Deyutza a răspuns:

S-a speriat tata, care era în cealaltă cameră laughing

Apache
| Apache a răspuns:

...am pus asta la linkul de la messenger!
si a dat click profa mea de info...

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

E pusa de multe ori acum sunt imun

| Comeandtellmesomething a răspuns:

*ridica toate mainile sus!*

| TraficantaDePufuletzi a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Dar cate maini ai?

Întrebări similare