Http://www.anunturigarla.ro/cocalar_convertor/
desi la cum scrie nu functioneaza prea bine.
intrebarea mea:ce fac adminii? ii suspenda pe cei mai amuzanti si inteligenti, da de prostime nu se atinge! care`i faza?
Scremete si uh putin mai mult sa intelegi.Stiu ca scrie cocalareste da ce sa-i faci? Daca adminii stau cu mainile in san si se uita...Eu personal cred ca adminii vor ca site-ul asta sa se duca de rapa
Mai ţii minte site-ul ăla care mi l-ai dat cu original, traducere cocalari?
Încearcă
Nu merge.
Deci înseamnă că nici ăsta nu descifrează...
Păi dacă nici ăsta...
A ajuns Românica de tot ra¤atul.
De muuuuuuuuuuuult timp
Ăla e dicţionar explicativ al limbii ROMÂNE. Ceea ce e scris acolo nu e română.
Au! sorry :-ss Ce ne faceemm?! Niciodata nu vom stii ce a vrut sa spuna
.
N-as vrea sa vad o lucrare de-a ei la limba romana.
Mi-o imaginez cum raspunde la ore: phAy physsyy, de hhUnD3 vR3y shA shtttyu? cAhnd sha mHai inv@ts dh@ch@ st@u thoAth@ Zzzhiu@ p3 choCaL@Ry phUnKtt kommm?
De când m-am născut sunt proastă.Am o prietenă care are mai multă prostie în ea decât mine.De când sunt prietenă cu ea,toţi cocalari,deşi o mai fac c*rvă, îi pun bani într-e buci şi cocalarul pe care îl simpatizez mă apucă şi pe mine de ţâţe, dar pe ea o apucă şi de c*r, şi mi se pare că ea e mai mereu c*rvă mai bună chiar dacă amân2 folosim aceleaşi tampoane.Toată lumea îmi spune că sunt o c*rvă destul de bună dar eu nu mai cred asta.să încerc să îmi fac mai multe operaţii estetice? (în pat+pe podea reducere pentru cel mai bun răspuns:*)
Uite drăguţă, toată traducerea.
Vrea ca lumea să-i facă complimente.
Din moment ce prietenii/familia/colegii nu îi fac, măcar ăştia de pe internet să-i facă...
Ce-am inteles eu la prima vedere
e la un timp ma simt urata
Am o prietena care f*cks multa lume in ea si mimeaza(stiti voi ce).De cand sunt prietena cu ea toti baietii o mai fu*k pe c*rva.Stau pe langa ea si baiatul pe care il simpatizez cu mine vrea buci(pentru mine vb asta inseamna).Si mie mi se pare ca ea e mai mereu in centrul atentiei desi noi 2 umblam mai tot timpul impreuna... țâțâie lumea ca sunt frumoasa.Dar numai eu cred asta.Sa incerc sa am mai multa incredere in mine?
Ce ar trebui sa insemne
e la un timp ma simt urata.Am o prietena care are foarte multa incredere in ea, dar e cam prefacuta.De cand sunt prietena cu ea toti baietii, desi o mai numesc c*rva, stau pe langa ea.Iar baiatul pe care il simpatizez, cu mine vorbeste.Totusi, cu ea glumeste mai mult decat cu mine.Mi se pare ca ea e mai mereu in centrul atentei, desi noi doi stam mai tot timpul impreuna(n.r. Ahlexxa si baiatul pe care-l simpatizeaza). Toata lumea imi spune ca sunt frumoasa, dar eu nu mai cred asta.Ar trebui sa incerc sa am mai multa incredere in mine?
.
.
.
.
CONCLUSION:
Majoritatea utilizatorilor de internet din Romania scriu cocalareste.
LisaJulie întreabă: