| Phx a întrebat:

Http://youtu.be/Mag498uWBBg
Muriel vă aminteşte de cineva?

11 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Am haterit desenul asta de cand aveam vreo cinci ani.O panarama totala, in comparatie cu Pokemon sau Yu-Gi-Oh!

| Phx explică (pentru Dumnezău):

Yu-Gi-Oh. http://www.myfacewhen.net/view/2011-so-hardcore
Dar nu te-a făcut să visezi frizeri psihopaţi.

| Dumnezău a răspuns (pentru Phx):

Girl,please! Il visam pe Kaiba urcandu-se in paltonul ala mov ce il avea, cu scara, la etajul 4 unde stau eu,si pe Yugi iesind din pantof. Your argument is invalid! Oricum, desenele facute de japonezi sunt net superioare alora facute de americani, au mai mult farmec.

| Phx explică (pentru Dumnezău):

La la la la.

| Dumnezău a răspuns (pentru Phx):

*like a sir activated* It has been brought to my atention, throughy my researches, the following conclusion: U ARE MAD AS HELL!

| ViezurE a răspuns (pentru Dumnezău):

Are you *** kiddin me? Desenele japoneze sug la greu, desene stupide cu carti, mingi si baloane magice.Curaj se pişă de la înălţime pe yugioh. Fără resentimente.

| Dumnezău a răspuns (pentru ViezurE):

Tu uita-te la ce complexitate si poveste bine-inchegata au unele chestii ca Vampire Hunter D: Blooodlust,sau Bleech,si dupa uita-te la Curaj.Mie mi s-a parut unul din cele mai retardate desene, ca avea in fata lui aia cu Ed, Edd si Eddy si nu puteai detrona poponareala asta.Mai toate desenele americani facute dupa '80 sunt penibile.Pentru mine,Pokemon,Yu-Gi-Oh si Dragon Ball Z care sunt desene japoneze relativ recente, in comparatie cu Yogi sau Tom& Jerry, le dau clasa tampeniilor ce se scot acum.In Yu-Gi-Oh, invatai o gramada de chestii moralizatoare, Curaj e un caine amarat.

| ViezurE a răspuns (pentru Dumnezău):

Frate,nu compara desene de copii cu animeuri de adolescenţi. Pokemon? Ştiu toţi pokemonii vechi, nu rahaţii ăştia apăruţi recenţi.Preferaţii mei rămân Scyther şi Caterpie.

| Dumnezău a răspuns (pentru ViezurE):

Daca vrei sa vezi desene cooleanu uita-te pe BabyTV.Acolo gasesti programe de 0-2 ani si pentru cei ce sunt bine rupti pe psihedelice, ca la ce muzica gasesti in programelele de acolo, zici ca Pink Floyd curat! Eu nu m-am uitat la Pokemon dupa a doua serie.Mie tot Mewtwo si Slowpoke mi se pare cei mai epici.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Miss that moments happy
Curaj a fost, este si va fi cel mai frumos desen animat love struck
Pacat ca s-a terminat...Chiar daca stiu deja episoadele inca m-as uita la ele.Cartoon Cac"t semneaza cu 7 ani de Bakugan, in loc sa lase Johnny Bravo, 2 stupid dogs, Curaj, etc.Astea sunt desene, nu bullsh"iturile de acum.