Eu una nu-l consider ''crazy''adica nu are niciun sens, de ce ar fi asa? Doar pentru ca e diferit, nou, trebuie sa fie si ciudat, intadevar pentru multi dintre romanii (care traiesc inca epoca de piatra)acest stil e unul satanist.Ma rog, fiecare are dreptul la opinie, inclusiv eu care as sterge manelisti dupa suprafata pamantului (mai multe nu spun pentru ca nu intentionez sa ranesc fanii)
Nebunesc, cu siguranta e, cand treci pe langa manelisti e si sinucigas, daca esti singur(a), dar daca te face fericit (si esti 100% sigur ca nu e un moft) poti trece peste asta.
Cred ca este ceva trecator, mai ales la adolescenti. Este ca valul, unul trece si altul urmeaza in spatele lui. Nu multi adopta stilul acesta de viata. Ceea ce pentru tine inseamna ceva, pentru altcineva poate avea cu totul alt sens.
Stilurile ascestea de viata mi se par absolut stupide. Ti s-a oferit o viata si trebuie sa o pretuiesti, nu sa o distrugi.Parerea mea
. si nu numai.
Cred ca e diferenta in stilul de arhitectura gotic si stilul emo, care e o alegere tampita dupa parerea mea!
Nu zic ca sunt cunoscator sau ca imi place, dar vazand stilurile, sunt un pic diferite...adica goth nu e neaparat ca urasc viata, se taie etc...doar nu sunt sociabili si se imbraca non stop in negru, rareori si mov/verde/albastru. emo sunt oameni care se taie.ma rog.nu mai scriu definitzia ca o stim cu totii.again, nu imi place nici un stil. doar ziceam
RoseOfTheFire întreabă:
LisaJulie întreabă: