Sa-l depasesti pe originalul ChuckNorris la ce vrei tu, sa nu iei ban ca noi si sa primesti muuuulti "Amuzant"
Daca este ziua ta de nume atunci te cheama si andrei.http://www.youtube.com/watch?v=6JHGWolwHHU&feature=related
La multi ani!
azi e si ziua mea de nume si nimeni nu mi-a zis la multi ani![]()
*forever alone face*
Lma
Mersiiii!>
Sa traiesti mai mult decat Base si Boc. Intr-o zi vor fi omorati de mine
Pe bune?!?!
Am ajuns la scoala plina de bomboane si suc, inghetata ca un ****... dupa ce am intrat in clasa au navalit toti plozi din clasa pe mine mi-au mancat toate bomboanele si mi-au baut sucu' "+" [plus] ca mi-au facut urechile rosii... Nici macar nu mi-au zis "La Multi Ani!"
Apoi am dat teza si 3 lucrari
Ma rog...Pe drumul spre casa am alunecat de 3 ori pe gheata siiii : -M-am udat. Murdarit. Rupt hainele + ca am inghetat [Din Nou]
Am ajuns acasa si nu mi-a mers internetu' si nici cablu' la tv 3 ore si a trebuit sa o ascult pe mama ce zi groaznica am avut [[Whyyyy?]]
SIII DUPA ZIUA ASTA FENOMENALA PE CARE AM AVUT-O AI PRETENTII SA SCOT CEVA ORIGINAL?
[glumeam...[partea cu ziua naspa e adevarata. faza cu originalul nu] ]
aa... siii
Happy B-day
O moarte usoara, de la bautura ce o vei savura. Cand te vei scula maine dimineata sa vezi ca ai ramas cu un banut de unu, la noapte sa dormi la coltul casei ca pe nevasta-ta ai lasat-o singura la hotelul majestic si tu ai fost la bar cu prietenii. Ce sa mai zic, toate bune si frumoase
Sa traiesti mai multi ani decat cati km de autostrada are Romania, toate momentele frumoase din viata ta puse la un loc sa depaseasca Coloana Infinita a lui Brancusi, fericire mai exagerata decat balcoanele vedetelor din Romania(si nu numai), suficienta santatate cat sa poti sa te ti departe de jegul spitalelor din frumoasa si colorata noastra tara, sa te iubeasca lumea asa cum se iubesc iepurii in perioada imperecherii... si la cat mai multe mesaje de acest gen care sa-ti tina zambetul pe fata. La multi ani!
12...
ăăăă.
Sa moara firu' de iarba de mint.
Sa-mi moara shotu' de palinka si tigara rasta de mint
Chiar face 12 ![]()
La multi multi multi anii! Mucutule Skrillex
LisaJulie întreabă: