anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri a fost ziua unei colege si pentru ca m-am indopat ca porku n-am mai apucat sa maninc si prajituri. In consecinta, acum am fost la cofetarie si am luat o gramada de soiuri de prajituri, cite 3-4 din fiecare fel pe care l-am vazut acolo. Deci sinteti invitatii mei, cine vrea ceva dulce? Specific ca deja ma indop si sint super bune. Apropo, mie-mi plac in special amandinele big grin Ce dulciuri va plac?batting eyelashes

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Desertul meu favorit e prajitura tiramisu' off as manca o multime si deja mi-ai facut pofta, am si eu acasa eclere dar nu mi-e porfa, imi mai fac si eu prajituri cu frisca si fructe! tare bune sunt deserturile! Am intrat pe net sa-ti arat o prajitura! Ce spui de ea?

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4728/2736357/1/dulciuri.jpg

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De la cofetărie doar savarinele.
Pa, pa.

| AndutzaAndu a răspuns:

Cremeşul imi place, eclerul, ciocolata albă şi altele tongue.

| Razvan a răspuns:

Piei ispitalaughingLumea tine post si tu ispitesti cu bunatatile alea care zac in frigider de 2 zile si nu ma pot atinge de eleworried
Cel mai mult imi plac eclerelehee hee

lolita
| lolita a răspuns:

Tu stii ca nu pot manca ducliuri si de asta faci invitatii. imi plac foarte mult bomboanele Lindt. sunt cele mai cremoase si cele mai bune din lume, cel putin pentru mine. in rest as manca tot ce este dulce chair si pe tine.

| Ea12345 a răspuns:

@malvynutza2 de ce ma torturezi? crying
Mie imi plac checurile simple love struck

| hominid dreak a răspuns:

Mie imi place mierea de albine. 100% natural.

mariana
| mariana a răspuns:

Inseamna ca nu ai mancat snikers facut de casa, sa vezi ce bun este, intr-adevar te lingi pe degete.
Apoi cremesul, tiramisu, iar dintre prajiturile traditionale de Pasti: pasca, cozonacul, bineinteles toate de casa. Sunt bune eclerele, ciocolata amaruie dar ca sa nu va fac si mai mare pofta, eu zic sa le mancam cu masura pentru ca toti stim ca ce este frumos, bun ori e interzis ori ingrasa.
O zi buna tuturor si Hristos a Inviat!

| Dara a răspuns:

Uneori eclerele. Dar acum rontai o ciocolata Heidi cu chili si sare de mare... n-am destule cuvinte sa-ti povestesc ce buna ehee hee

| Anduciu a răspuns:

Boema, ora 12, eclere, amandine, savarine, tarte cu fructe.=p~

| camelia1812 a răspuns:

Yamyy. taci ca imi faci poftalaughing

si eu patesc de obicei sa manac ca un porclaughing

si imi plac muuulte dulciuri, uite cateva:
-ciocolata Milka(o ador laughing
-kinder bueno
-joe
-prajiturile facute de mama meabig grin
-poiana
si mai sunt o gramada dar acum nu-mi vin in minte toatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auoleoo, "n-am voie", "nu vreau", "nu ma istpiti ca tin post", lasa draga ca pap eu si pentru voi laughing De fapt ce sa mai pap, ca deja nu mai sint. Am luat o sacosa plina de cutii cu prajituri. Si cind spun plina, inseamna plina pina la refuz... deja nu mai e nimic si colegii nu s-au prea ingramadit sa ia, fetele au avut liber iar barbatii mofturosi ca voi. Norocul meu, m-am ghiftuit, efectiv ma durea burtica de cite prajituri am bagat in minehee hee

Întrebări similare