Eu am un castor  . E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada).
. E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada). 
E cel mai bun prieten al meu! Il cheama Scote-l-pe-asta-afara-din-casa. E un nume frumos, nu? Stiu, a fost ideea mamei. :X 
Ce?! Poftim? Ce spui? Castorul nu e insecta?  Ba da, cum sa nu fie?
 Ba da, cum sa nu fie? 
*Ii acopera urechile lui Scote-l-pe-asta-afara-din-casa*
Nu vorbi asa cand e de fata, isi va da seama ca e adoptat! 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Am vaz animalutzele voastre de companie si mi-am zis ca e timpul sa ma laud si eu cu animalele mele de companie.
Am un Purec (de fapt e caine.da` l-am numit Purec ). cand merg pe strada si-l strig se uita lumea ciudat. le-o fi ciuda? nu-mi dau seama... si mai am o pisica neagra. f desteapta dar care prin minune raspunde la numele pisica.proasta. intr-o noapte pe la 3.  m-am trezit sa beau apa. cand deodata s-a deschis usa.ma uit. nimeni.m-am speriat ca naiba. cand deodata vine ea "miauuuu" atunci i-am zis " du-te dracul de pisica proasta" si de atunci raspunde la pisica.proasta.
Am uitat sa specific ca nick.name-u lu Purec este Einshtein.mi-a dovedit de multe ori inteligenta lui. meream cu el pe strada. si ne-am oprit langa gardu` unui om ( vroia sa-si faca nevoile ). gradul era cu stalpi de ciment deci cainele avea pe c sa-si faca treaba...cand deodata claxoneaza o masina.cainele speriat incearca sa fuga dar a gresit directia si a dat cu capu de ciment  s-a auzit un poc destul de tare si am fugit dupa el sa-l prind.
 s-a auzit un poc destul de tare si am fugit dupa el sa-l prind.
Pai shiva.albinutzei tale ai putea sa-i dai ceva sa nu se ingrase... incearca s-o hranesti cu castorul Gabrielei.sau bag-o pe regim dur dandu-i oua clocite ( de batran peste 80 ani )  sper ca te-am ajutat. Sa-ti traiasca albina care moare peste 2 zile
 sper ca te-am ajutat. Sa-ti traiasca albina care moare peste 2 zile

Buna Shiva  .eu nu am o insecta de compani dar albinei ai puteai sai dai flori sau zahar aseazaile intr-un suport si mai adui pe cineva ca,,,, compania
.eu nu am o insecta de compani dar albinei ai puteai sai dai flori sau zahar aseazaile intr-un suport si mai adui pe cineva ca,,,, compania

Eu am o molie pedofila. Cand o scot la plimbare in parc, trebuie sa o tin in lesa...deja am lasat cativa copii cu sechele. O cheama Pedo-Molia. Doarme in garaj deoarece am sub 18 ani (si precizez inca odata ca e pedofila)si mama nu o lasa sa doarma cu mine in pat...  Oricum o iubesc, si sper sa nu moara prea curand.
 Oricum o iubesc, si sper sa nu moara prea curand.  

Ei daca va zic eu ce isecta am crepati de ciuda eu am o insecta pe nume dildau il duc toata ziua la plimbare si cum vede vreo fata se trezeste si el si vrea sa o cunosca la fel ca mine ha ha ha ha ha ha ha ha ce glume am
					Vai. mor de ciuda. ma uit si plang  ) eu am un paduche de companie. il tin pe frunte. e prietenul meu cel mai bun. poate le facem cunostinta candva
) eu am un paduche de companie. il tin pe frunte. e prietenul meu cel mai bun. poate le facem cunostinta candva cat despre mancare hranesteo cu excremente de sobolon. e o delicatesa
 cat despre mancare hranesteo cu excremente de sobolon. e o delicatesa  bafta cu animalul tau
 bafta cu animalul tau :*
 :*

Am albine.doi vecini langa mine au stupuri
Tantari, muste si ce vrei.
Da ca animal de companie am o cartita.O cheama Pupa-ma undeva ca esti micncioasa.
o hranesc cu bucati de flori

...Pai  ea  mananca  polen de flori, asta  e  sigur, dar tu  faci  misto de noi? cum sa ai  ca  insecta de  companie O ALBINA? urasc albinele! Si  cum  pana acum ai  avut numai  muste  si  tantari? )))) ohoooow  woaw ...In fine, dar  ar trebui  sa o  cheme  ALBINUTZA, eu am o albina de plus si  cand  eram mica  ii ziceam ALBINUTZA.
)))) ohoooow  woaw ...In fine, dar  ar trebui  sa o  cheme  ALBINUTZA, eu am o albina de plus si  cand  eram mica  ii ziceam ALBINUTZA.

Eu am un caine Dragon cad ies in oras cu prieteni mergem la marginea orasului si icendiem case cu cainele(ATENTIE a nu se folositi da foc de tabare
					Am o omida :X
Si-a chemat si familia si acum chem si eu deratizarea...
Cine doareste 1 pui de omida call: 0764127724 (Cosmote) sau 0728253149 (Vodafone) 599 euro [Negociabil]
Mananca doar frunze de Marijuana! {din acest motiv o dau afara... (mi-a mancat toata marijuana  )}
)}

Eu am o vulpe cu sase cozii ...cu 12 ochi...5 picioare si 2 suflete.mananca numai bureti in fiecare zi.deastta nu's prooasta sa o ascult.app.o cheama " Da'te Draq" e un nume dragut. Funda?
					Mah auziti ce prostii zice-ti cati ani aveti 3? sorry dar aici pe TPU nu pune-ti niste intrebari fara sens+nu ai cum sa tii o albina ca nu-i pl sa stea cu un om aia te inteapa la fel si:capsusele,rama(?),castor mai mere,furnici, purici, paduchi...
 sorry dar aici pe TPU nu pune-ti niste intrebari fara sens+nu ai cum sa tii o albina ca nu-i pl sa stea cu un om aia te inteapa la fel si:capsusele,rama(?),castor mai mere,furnici, purici, paduchi... saraci de voi
 saraci de voi 

Buna.eu am un bondar .nu prea mananca nimic:-s.i-am dat cereale cu lapte. Tigari. suc dar nu vrea
.nu prea mananca nimic:-s.i-am dat cereale cu lapte. Tigari. suc dar nu vrea ... poate il combin pe bobi cu albinuta ta
... poate il combin pe bobi cu albinuta ta .nai vrea?
.nai vrea?

Eu am un **** .L-am gasit in WC dupa ce a iesit tata.Presupun ca e destul de batran tinand cont de faptul ca era aproape negru si mare
.L-am gasit in WC dupa ce a iesit tata.Presupun ca e destul de batran tinand cont de faptul ca era aproape negru si mare L-am numit "Brownie"
 L-am numit "Brownie" .E foarte destept,plecase inainte sa trag apa
.E foarte destept,plecase inainte sa trag apa dar nu l-am mai gasit dupa aia
 dar nu l-am mai gasit dupa aia si l-am cautat si in canalizare. Sper sa fi lasat acolo samanta si sa creasca altu la loc
 si l-am cautat si in canalizare. Sper sa fi lasat acolo samanta si sa creasca altu la loc
Cat despre albinuta ta,las-o, cine stie poate tine foarte mult la siluta, vrei sa iti cheltuiasca dupa aia banii pe medicamente de slabit? 

Dai o floare cu polen, un stup si gata. si eu am avut o albina dar cand s-a facut mai mare am lasat-o sa plece sa exploreze si sa intelepe lumea.          
eu am avut un pui de gargaritza abandonata de parintii sai pe o floare.pana cand crescuse ii adusesem eu flori cu polen dar dupa am invatat-o sa zboare.o cheama scumpika acu are 3  zile 

Ei voi care aveti capuse sunteti nebuni n=va omoara nu-i normal la cap sa ai insecte in casa mai ales daca esti la bloc!
LisaJulie întreabă: