Eu am un castor
. E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada).
E cel mai bun prieten al meu! Il cheama Scote-l-pe-asta-afara-din-casa. E un nume frumos, nu? Stiu, a fost ideea mamei. :X
Ce?! Poftim? Ce spui? Castorul nu e insecta?
Ba da, cum sa nu fie?
*Ii acopera urechile lui Scote-l-pe-asta-afara-din-casa*
Nu vorbi asa cand e de fata, isi va da seama ca e adoptat! ![]()
Astazi, a fost ziua mea preferata! Rasplata ca am fost cuminte:)) mi-a luat un sarpe micut, el mananca oameni (mancarea lui preferata) in fiecare zi la ora 16:00
Suntem cei mai buni prieteni, si uite si poza facuta de mine http://www.google.ro/......tp?/imgres i-am spus "branza"ca sa zambeasca si ce credeti? S-a dus la frigider=))
Mic dar rau :pe
Eu am un ****
.L-am gasit in WC dupa ce a iesit tata.Presupun ca e destul de batran tinand cont de faptul ca era aproape negru si mare
L-am numit "Brownie"
.E foarte destept,plecase inainte sa trag apa
dar nu l-am mai gasit dupa aia
si l-am cautat si in canalizare. Sper sa fi lasat acolo samanta si sa creasca altu la loc![]()
Cat despre albinuta ta,las-o, cine stie poate tine foarte mult la siluta, vrei sa iti cheltuiasca dupa aia banii pe medicamente de slabit?
Am albine.doi vecini langa mine au stupuri![]()
Tantari, muste si ce vrei.
Da ca animal de companie am o cartita.O cheama Pupa-ma undeva ca esti micncioasa.
o hranesc cu bucati de flori![]()
Eu am un caine Dragon cad ies in oras cu prieteni mergem la marginea orasului si icendiem case cu cainele(ATENTIE a nu se folositi da foc de tabare
Ei voi care aveti capuse sunteti nebuni n=va omoara nu-i normal la cap sa ai insecte in casa mai ales daca esti la bloc!
LisaJulie întreabă: