| ViezurE a întrebat:

Îl ştii pe Tom-Mac-Bil-Bob-Steve-Joe-Taylor-Adam-Gore-Gogu-Ionică- Saddam-Osama-Claw-Gică Constantin? Dacă da, de unde îl ştii?

21 răspunsuri:
| ???? a răspuns:

Am fost colegi.

| HepiBăluns a răspuns:

Da,il stiu de la Gheorghe-Spider-Superman-David-Romtelecom-Craciun-Paste-Ionel-Vladut-Costica-Mirabela. E frati`su.

| blueangel99 a răspuns:

Da, îl ştiu pentru că mi-ai spus tu de el.
Ce ID de mess are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca era fratele lui:Aladinn-husien-bulangiu-garcea-mocofan-ion petrovici, care era prieten cu Alexei,-alex-bubuzu-mikey mouse- muhhamed- obbama laughing il stiu ca e fratemi-u laughing faza laughing

| ȘtefiȘtef a răspuns:

E vecinu' de la 4. Il știe toată lumea, numai el se urca pe garduri și cântă.

| Bogdanux a răspuns (pentru ????):

Ai fost cu frate-miu coleg de scoala? -.o

| Downfall a răspuns:

Normal că-l ştiu...suntem pretini de o viaţă întreagă...-_-

| Puţifer a răspuns:

ăsta-i perversu' de a violat-o azi-noapte pe Gina iar ea a strigat ' nu săriţi că-mi place '

| Bya132 a răspuns:

Normal că îl cunosc. În liceu, eram înaintea lui. Mă numesc: Măcănescu Alexandra-Maria-Ana-Grigoriţa-Gheorghiţa-Laurenţiu-Laura-Ionica-Milka-Pămpălău. Oh, ştiu, îmi iubesc numele!

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Da. Il stiu de pe manele tv

| Holocaust a răspuns:

Normal...îl ştiu de la Viezurică-Pui-De-Pică-Ala-Profilu'-Cu-Podobear-Claw-Gică-Constantin.Parca erau şi rude...
*phylosopher face*

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Sigur ca da. Cu el am cantat : Faraa numarrrr \m/,

| Deny1333 a răspuns:

Yeah, de la Tom-Mac-Bil-Bob-Steve-Joe-Taylor-Adam-Gore-Gogu-Ionică- Saddam-Osama-Claw-Gică Constantin Junior.
big grin

| ViezurE explică (pentru Holocaust):

Y U SO EVIL?*questioner face*

| Holocaust a răspuns (pentru ViezurE):

U MAD?
*troll face*(parantezadegeabaroboteluledevina)

| MyObsession a răspuns:

Colegul meu de pat.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Este Iustina.

| Forevăr a răspuns:

Am facut cursul de : sexoneomatopologiepentruintratiesitdepetpusinuvorbitcustrainiwinking

am fost si colegi de gradinita, ce vremuri day dreaming, cand ne mai *face sunete obscene* happy

| DangerKid a răspuns:

Normal...e colegu meu de plastilina...

| Musique a răspuns:

Am auzit ca-i coleg cu ɔɐıɔ

| RobYnRobYn a răspuns:

Il stiu de la englezoiul de alaturi:
Alexander-Kevin-Chris-Taylor-Mike Eduard-Jake-Cummington-Jeasontel-Anthony-Thor-Allen-Karl-Andrew-William-Wiliamescu'-Sean Ty-Sander-Paul-Emment-Roby al 16-lea