anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi bag unghia in gat de plictiseala azi. cred ca si voi! Asa ca azi eu zic sa ne injuram unii pe altii, ca sa ne treaca amocul. Uite joculetz:
Completeaza urmatoarul comentariu naspa: "*Numele userului care a postat deasupra* este *ce vrei tu*, asa ca o sa *ce vrei tu sa ii faci lu' ala*, dar numai daca cel care raspunde urmatorul *ce vrei tu de la ala*"...
De exemplu: *PoneiulTroian* este *o martoaga fezandata* asa ca o sa *ii trag un sut in bot*, dar numai daca cel care raspunde urmatorul *este blonda naturala cu tate mari*.
Continuati, dar pe rand!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ghinion Poneiule. Chiar este. Acu' ce te faci?hee hee

NOname
| NOname a răspuns:

PoneiulTroian este o bestie frumoasă, așa că o să-i fac o statuie, când 'oi avea destui bani, dar numai dacă cel care are ghinionul să răspundă sub mine îmi va da un "amuzant" (dacă va fi "stupid", ai pus-o, Poneiule. de fapt, am pus-o amândoihee hee ).

NOname
| NOname a răspuns:

Să înțeleg că nu vrei o statuie?
A, și ce înseamnă "mare" pentru tine?
Bă, da' nesătul mai ești, Poneiule drag!

PoneiulTroian este mai plictisit ca mine și nu se pricepe la telepatie (dacă s-ar pricepe, ar ști că ieri l-am înjurat), așa că poate mai trec pe la el să ne deplictisim un pic, dar numai dacă cel de sub mine îmi va da un Reply care să mă atragă și să mă distragă de la pizza și film.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Poneiul se joaca de-a baba oarba, pune si sterge intrebari. Il mananca sub coada...Am cateva unelte de scarpinat laughing dar numai daca sub mine nu mai raspunde nimeni!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Eu mor de ras...bine ca nu m-ai injurat happy

Altele nu mai stiu, am luat intrebarea din mail.

Continuati?