| TrendyHedgehog a întrebat:

Imi pare rau dar atunci cand mi-ati dat idei de cum sa ma sinucid nici una nu a mers le-am incercat pe toate si tot nu pot crying Asa ca vreau idei mai strong de data asta

7 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Mi se pare mie sau tu n-ai mai mult de 14 ani?

| CrazYKid0 a răspuns:

Bai papagalo! Ce-ai facut cu cei 20 de dolari care ti-am dat? Ti-ai spart burta? NU! Ma indoiesc ca nu ai murit... si nici mercurul n-a mers eh? thinking si nici nu te-ai spanzurat. Iti spanzurez eu zilele tale de Rio. Pai. eu nu am idei, DAR poti sa vezi pe google 1000 ways to die.

| ILoveMyFriendsSoMuch a răspuns:

Sa`ți înfigi o furculiță in capu` pu*ii [Auuu], ori în ochi. Nu mori, da`i amuzant:]].

| TheRealAnoyingOrange a răspuns:

laughing)) nu gasesti pai filmele sunt pline am eu cateva idei dar neahhh dc sa provoc moartea cuiva straight face mai bine traieste-ti viata chiar daca e urata macar stii ca o ai asa cel putin e mai buna ca a altora gandeste-te ca altii nici casa nu au si singurul lucru pe care il vor ar fi un pat si un acoperis deasupra capului

| manowar1 a răspuns:

Ai incercat toate posibilitatile si nu a mers? m_as indoi!

| StefanutZ_1919 a răspuns:

Buna...poti sa sari dp casa poporuluisau te spanzuri de un stalp, ca vad ca merge faza. Daca supravietuiesti si nu crapi, te scot la o inghetata.C zici? Mult curaj si fir intinstongue