| TheScamy a întrebat:

Imi spune careva cum au ajuns sa stea VampyreGirl cu Cosmin3D impreuna, de preferabil un mesaj de la VampyreGirlhappy

Răspuns Câştigător
| Andrei112011 a răspuns:

Ba viezure, nu te mai lua de iubita mea

.(MAJUSCULE)

24 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Murelor, e un loc virtual...please wake up.

| lalalalallll a răspuns:

Ușor?
(războiulîntreVampyreGirlșirobotîncepeîn5minute)

| TheScamy explică:

Mdea...Supre,bravo fato, nu stiam ca are atat, dar e mai binelaughingDaca si tu ai 11e oklaughingPoate am noroc si ma ia ApachelaughingAr fii fascinant;batting eyelashes

| lalalalallll a răspuns (pentru TheScamy):

Am 13
Si nu-mi pasă că e o diferență de 1 an.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Relatii pe net, ce cul straight face

Pe tine luate'ar naiba.
Nu-mi pasă că nu-ți pasă.

| TheScamy explică (pentru lalalalallll):

Deja m-am saturat de LoL si ViezurE, se vede de la sapte poste sa e una si aceiasi persoanastraight face

Tu ești un copilaș nici de 10 ani care are două maimuțoaie în avatar și nu are ce face.Bag *** în...Nici nu mai are rost să înjur. Dacă tu ești mic și nu știi, și de unde știi cât de frumoase suntem.Cine's eu aici, Amy Winehouse?
Învață să vorbești mai frumos, apoi mai vedem.

| ViezurE a răspuns (pentru lalalalallll):

Ah domnişoară VampyreGirl,am destui ani.Cât despre avatar,decât să pun o imagine tâmpită dintr-un anime mai bine pedobear. Cât despre afirmaţia scămuţei, nu sunt LoL. Ea e fată, eu băiat tanti.Anyway vă las în pace dacă nu mai puneţi 10 întrebări pe zi despre căsătorii.

Voi NU ÎNȚELEGEȚI că atâta timp cât nu strig ca disperata ''Cosmin3D, Cosmin3D'' nimeni nu pățește nimic!
Ce sari așa, parcă ești beat/ă! Parcă ai fi colegii mei când aud că nu facem sportu'.

| ViezurE a răspuns (pentru TheScamy):

Dragă Scamă, eu never nu îmi pun o imagine tâmpită ca a ei.Nu tuturor agreem întrebările de genu ăsta, mai ales când prima pagină din t/a e doar despre căsătorie. Dacă nu mai puneţi atâtea întrebări despre asta, sigur o să te las în pace.

| TheScamy explică (pentru ViezurE):

Pai noi nu mai punem daca tu nu mai esti asa rautongue *minte* Si o sa fim mia cuminti plomitempuppy dog eyes *minte incontinu* Si eu am clezut ca esti LoL fiindca la amandoi va place sa faceti pa sefioh go onSi unora nu le place sa fie sefitiibig grin *se arata pe ea* Sfarsitbig grin

| lalalalallll a răspuns (pentru ViezurE):

Eh, e bine așa? Nu mai zicem că ne căsătorim că nu știu ce, că cățel că purcel.
Nu ne mai înjurăm! Decât dacă mai zice cineva că ''se căsătorește''?
Peace?

| TheScamy explică (pentru lalalalallll):

Da baieti dar nici sa punem intrebari stupide cum ar fi:Ce sidiuri XD imi recomandatii? Sau pot sa port aceasta palarie in public\:-link-ul cu palaria respectiva-, Sau daca ne-am pune toti poze cu Ceausescu,nu e bine sa fim toti la fel,e mai bine sa ii lasam pe aia cu probleme in pace si pe noi astia care mai face o gluma doua,sa ne bagam in seama,si sa nu depasim limita,asa vom fii toti fericiti=doar daca nu se intoarce BiancaFetitza= Mie mi-ar place ca eu cu tine si cu VampyreGirl sa fim prieteni,dar vad ca tot timpul tu ne caracterizezi ca si cum tu ai fii seful,de aia noi iti facem in ciuda,si punem mai multe intrebari stupide,si asa se duce draq TPU P,S:hai sa lasam draq prostiile si sa postam doar comicuri glume faze tarii,si mai multe,fiecare intrebare la categoria buna,daca nu o vede nimeni, asta nu inseamna ca poti pune o intrebare de religie la comics, sau un comic la stiinte/filozofiestraight faceDeci mai bine ne-am intelege toti si am fiii prietenibig grin Pace toti!

| ViezurE a răspuns (pentru TheScamy):

Scamă,eu mă iau şi de ăia. Când am timp.
@Vampyre
Ok

| TheScamy explică (pentru ViezurE):

Da sincera sa fiu, eu nu gasesc poze calumeasadSi tot caut si tot caut, a uite cat e cesu cred ca trebuie sa ma duc sa caut altusad

| LoL a răspuns (pentru TheScamy):

Ce? uita-te putin la intrebarile si raspunsurile lui si ale mele. daca nu vezi diferenta ori esti *beep* ori *beep*
pe cate beri vrei sa pariez ca nu ai mai mult de 11 ani?

| TheScamy explică (pentru LoL):

Am 12 jumatetongueSi eu nu dau la pariu, dar tu ai 16ani se vede din poza, loollaughing

| lalalalallll a răspuns (pentru LoL):

ViezurE s-a trezit la realitate, însă tu tot dormi. Dacă ea nu are mai mult de 11 ani atunci tu ai până-n 10, și una de 11 are mai mult creier decât tine.
LoL=Mediocră*2

| LoL a răspuns (pentru TheScamy):

1.nu sunt eu in poza
2.am 13

| LoL a răspuns (pentru lalalalallll):

In primul rand am vorbit cu Scamaiuta ok? si in al doilea rand imi cer scuze fata de ea si...*tuseste* de tine pentru ca nu vazusem ca voi si ViezurE ati facut pace
acum pace?

| lalalalallll a răspuns (pentru LoL):

Pace

| PotcaPădurii a răspuns:

*Nu stie de ce se uita la intrebarea asta din moment ce e o vaduva neagra*

| AnneBre a răspuns:

Puteti inceta odata cu tampeniile astea? Exista categorie matrimoniale oameni buni!