| ady123 a întrebat:

In ce situati ati tras o basina in timpul unei ocazi importante (botez, nunta, ziua cuiva sau chiar la bisericarolling on the floor?

Răspuns Câştigător
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Chiar mi s-a-ntamplat. Dadeam examenul pentru permis si am tras o puturoasa de a trebuit gaboru sa deschida doua geamuri.M-a picat(nu din cauza asta, bineinteles) si a doua oara tot cu el am dat.Cand m-a vazut, sa-i cada fata...

6 răspunsuri:
| HepiBăluns a răspuns:

La toate.

| Mary24 a răspuns:

Ee,pai cum sa spun m`am si **** pe mine la nunta

P.S:Aveam diaree.

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| ady123 explică:

Am uitat sa spun, cea mai amuzanta ia funda.

| klau95 a răspuns:

Pe wc si trageam cate vroiam numai ca la deranjat pe vecinu meu ca dadeam gaze si a venit la mine la usa si sa basit si el cand i-am raspunsrolling on the floor

| 3v3LyNuK a răspuns:

Cand stateam pe olita...acum 2 ore!big grinlaughing

| AnZac a răspuns:

Da imi aduc aminte ca eram la ora de chimie.si ca sa nu ma asculte m-am ridicat in picioare. am tras o basina. am creat o diversiune ca sa pot plecahappy!