| Mary_3202 a întrebat:

In prima zi de scoala, a venit in clasa la noi un tip si a inceput sa rada mai ceva ca asta:)) http://www.youtube.com/watch?v=zkXnGyAn36E&feature=relat ed =))
Astazi in ora de mate, dintr-o data mi-am amintit de acel tip cum radea=)) si am inceput sa rad singura =))))))
Niste remedii? O pastila, sau ceva? Ce ma sfatuiti sa nu mai rad asa singura ca nebuna?=))))

Răspuns Câştigător
| Xonia a răspuns:

Asa patesc si eu, daca vrei iti povestesc.
Astazi am avut 2 ore de chimie.In prima ora profu sa asezat in ultima banca si i sa lipit o guma de mana. El nu a simntit si cand s-a ridicat noi am vazut si am inceput sa radem. Cel putin eu numai puteam, imi dadusera si lacrimile. Dupa un coleg de al meu i-a zis ca are guma pe mana.
Dupa 2 ore, am avut iar chimie.Si profu sa asezat tot in spate, dar in alta banca.Si acolo era iaurt pe banca, el nu a vazut, nici noi.Si a stat cateva minute, apoi sa ridicat.Cand a trecut pe langa mine, eu cu colegul de banca l-am vazut si am inceput sa rademlaughingsi toti se uitau la noi de ce radem. Dupa 2-3 minute s-a intors iar cu spatele si l-a vazut toata clasa, si am inceput toti sa rademlaughings-a apropiat de mine, si mi-am aruncat creionu sub masa ca sa ma aplec sa il iau, sa nu ma vada ca radlaughingsi l-a vazut pe un coleg de al meu ca rade si l-a intrebat de are.In timpul asta nimeni numai radea.Colegul meu i-a zis si toti au inceput sa rada.Profu` s-a suparat si sia luat lucrurile si a plecat si a zis ceva de genu"-Sa nu iesiti din clasa pana nu vin eu"si a trantit usa.Noi am inceput sa radem si sa facem misto:
-daca numai vine, noi ce facem? ramanem aici?laughing
-sa se duca acasa si sa il intrebe sotia:mananci iaurt?laughing
-oare cum pleaca acasa?laughing
si cam jumatate de ora am stat singuri, apoi a intrat el in clasa, isi spalase pantalonii in fundlaughingsi ne-a zis ce avem tema, si ne-a lasat sa plecam'
DOamne nu am mai ras asa niciodata.Cum ma uitam la colegul meu de banca ma bufnea rasul si nu ma puteam abtinelaughing
Cred ca a fost cea mai tare zilaughing

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Grozav acum m-am molipsit si eu!

| pwp a răspuns:

Si eu rad cand imi amintesc ceva amuzant!

| AcidCuSange a răspuns:

Eu rad cateodata si de mine rolling on the floor)

| Xonia a răspuns:

Acum m-am uitat la videoclip si asa radeam si noi, dar fara sa ne oprimlaughinglaughinglaughinglaughing
Minunat, acum o sa rad non-stoplaughing

| evoke a răspuns:

Nu esti singura care se rade ca nebuna. straight face Si eu am inceput din cauza ta cu filmuletul tau cu tot. =]]
Mor. Ma doare burta. =]]
Paii... daca ma ajuti tu pe mine, si n-o sa mai rad, o sa-ti dau sfatul pe care mi l-ai dat si nu o sa mai razi nici tu.;;] :]]

| TheToxicNightmare a răspuns:

Si eu patesc asa de exemplu cu colegi. Deci eram acolo si colega mi-a dat un biletel care scria pe fata ''Nu rade!'' si m-am uitat la el si am inceput sa rad in soapta rolling on the floor si nu mai aveam aer in mine rolling on the floor si am vrut sa imi trag aer pe nas si s-a auzit foarte tare si toata lumea s-a uitat la mine ciudat rolling on the floor si eu ma miram ce se uita toti la mine rolling on the floor a fost super rolling on the floor noroc ca n-a auzit profa rolling on the floor.

| Adyr0 a răspuns:

Ala din clip cred ca are sindromul Down, vorba lu unu de la comments laughing

| MakeLOveNoWar a răspuns:

Baaaaa nu trebuia sa arati clipu. acu raman corigent Bgms rolling on the floor

| Revolt666 a răspuns:

Nu mai rade straight face

| Mary_3202 explică:

Apropo sunt singua sau mai sunt asa ca mine sillyhee hee