| LaviniaLavinia a întrebat:

Incepe sa imi fie foame. Ce imi recomandati? T/A

Răspuns Câştigător
| BriosaCuAlune a răspuns:

Du-te la buda si fa-ti cateva sarmale laughing

22 răspunsuri:
| AleX_3918 a răspuns:

Buna Lavinia! La micul dejun incepe cu ceva usor, un fruct, 2 felii de margarina cu salam... un sandwich. La pranz poti sa iti faci 2 ochiuri si sunca si paine prajita. Sau daca vrei si garnitura, fa repede 2 cartofi prajiti. Sau un bors de orice pentru ca organismul are nevoie si de lichide. Si seara poate 1 felie de pate cu ceva, si un fruct. Sper ca te-am ajutat. Funda please! love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

KFC.
Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Da' KFC nu e acronimă?!

| Broadband a răspuns:

Ciorba in borcan

salata de balastru

ca desert

niste inghetata din creier de om si napolitane umplute cu mujdei de usturoi

hai pa

| Emmy_4970 a răspuns:

Ceapa

| Muflă a răspuns:

Pentru început nu-mi mai roade glezna ಠ_ಠ

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ohoho,astazi,draga clientule,dispun de un meniu delicios,ce iti va incanta stomacul si acidul clorhidric din el: Micul dejun,cea mai importanta masa a zilei,va contine un fresh deosebit de sosete murdare,proaspat date jos de pe picioarele fotbalistilor de la Steaua,apoi,o omleta cu ochi de broasca,oua de aligator, excremente de cocos si cum as putea uita, par din nasul administratorului.La pranz,o friptura suculenta de anaconda, cu garnitura de noroi din mlastina, si condimentata bine-bine cu marijuana si iarba regurgitata de bovine.Desertul,este binevenit, mai ales cand este alcatuit dintr-o inghetata din testicule de taur cu topping de praf si mucozitati.Deci,pofta mare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alex nu ai vazut categoria?

| DuțuAlex a răspuns:

Sperma de cal matur rolling eyes

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Îţi recomand:

-salata de flori la ghiveci cu garnitura de cap de peste
-c.r inabusit cu sos de cct
-tort de matraguna cu esenta de apa statuta
-carne de caine la gratar cu sos de cenusa
-limbi de capra cu sos de saliva
-proteza bunicii tale

Pofta buna! love struck

| Fiction a răspuns:

Pai iti recomand niste ciorapi uscati cu susan, un tricou inabusit, sarmalute cu smantana de matreata. Sper ca te-am ajutat! happy

| IuArFacdAp a răspuns:

@AleX: Unu: Esti şerşetor di funda
Doi: Esti bata

Lavinia draga,
man'ca niste
sarmale facute din fire de par din cu*rul calului cu niste pisat de unicorn ca umplutura
Mai 3, 14 dupa amiaza incearca o tocana din parul de pe spatele unui gandac de Colorado
Iar la final de zi, mananca ceva usor, cum ar fi omleta din oule lu' bunicatu si-un ou-ochiul-lu'-bunicata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca ceva. Baga-ti degetele pe gat si vomita. Mananca voma. Vomit-o iar. Mananca iar. Invarteste-te cu viteza cat poti de tare schimband-o des. Si iar vomita. Repeta pana iti vomiti matele sau un organ. Mananca-le iar si vomita pana nu mai ai ce vomita. Si asa iti si trece pofta de mancare.

Ah si am uitat. Pofta buna si distractie placuta!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Poti sa incepi cu mine

| AliceHappyGirl a răspuns:

Coacăzebatting eyelashes

| Dennys1521 a răspuns:

Iti recomandez categoria conversatii

| ClownFish a răspuns:

Un HotDog, mai bine zis un CaineFierbinte.

| Marghioalaa a răspuns:

Umeri de sarpe si solzi de scafandruhappy

| OnixXdd a răspuns:

Bea ceva că poate uiţi de foame laughing

Răspuns utilizator avertizat
| logatcamembru a răspuns:

Ce ai tu in frigider. pup love strucklove strucklove struck

| PotcaPădurii a răspuns:

Citeste Jocurile Foamei. O sa ai idei...