Placuta, dar mi-era frica pe intuneric si incet incet am incercat sa ma duc dincolo, dar am auzit un zgomot puternic in spatele meu, nu mi-a venit sa cred, era... (continuati).
M-am culcat si m-am trezit cu fata la cearceaf de ceas, trebuia sa merg la scoala
. Pe drum...
Si sa ma asigur ca era el intr-adevar m-am apropiat incet de el...si. da... el era... dar cand am privit mai bine sa nu-mi vina sa cred...langa el, tinandu-se de nadragii lui(de catifea verde) 5 puradei se uitam uimiti la mine...
... m-am inpiedikat de o gura de canal...si cand m-am ridicat eram toata...
M-am apucat sa ma uit la filmul Friday 13 si eram fix in data de 13 si era si vineri
. (13 martie 2009)
In timp ce ma uitam la film pe la 12 noaptea mi s-a luat curentul![]()
Ce amintire placuta
.
Intr-o seara te-ai apucat sa inveti ceva si nu ai mai vrut ca vroiai sa intri pe TPU
Mi-am continuat drumul de parca nu s-ar fi intamplat nimic, dar sa vezi, pe drum...
Si cat de ciudat:o Chiar a plouat cu covrigi.ba nu.treceam pe langa un bloc si o tanti din geam arunca firimiturile afara.pe cand eu.
M-am mirat! Pt era virgin, dar chiar in momentul acela am vazut ca o tipa il pitiga de fund, ah, era noua lui pretena si pe urma.
Hey tanti, arunca-l intreg, nu te chinui sa il faramitezi... macar atata lucru pot sa fac si eu
)...
fara sa-mi dau seama ajunsesem la...
Am hotarit ca n-are rost sa mai merg la scoala... imi era foame de niste mici... am sunat pe cumnatamio si...
ia sa vezi ca am ramas portret cand am vazut-o pe nevastasa, Tecla... care mi-a facut cunostinta...cu
LisaJulie întreabă: