| rockaholic a întrebat:

Intrebarea asta o pun cam degeabalaughing
Care a fost primul:oul sau gaina?

Răspuns Câştigător
| asdffghjjkl a răspuns:

Pai hai sa ne gandim... Sa presupunem ca gaina a fost facuta de o pasare (care depune oua) si un mamifer (care naste pui vii). Mamiferul a fost femela si a nascut gaina vie (adica nu in ou), iar gaina a facut oul. Asa este logic, nu? thinking

11 răspunsuri:
| Shift a răspuns:

Haica vin eu cu o idee mai traznita, ca deah, se poate altfel?
Nu se poate spune care a fost primul'. Clar. o. o Daca a fost oul, trebuia sa fi aparut dintr'o gaina. Daca a fost gaina, trebuia sa fi aparut dintr'un ou.
Eu zic asa : Primul a fost dinozaurul. Cum dinozaurul a disparut inainte, nu avem de unde sa stim ca era mamifer sau nu. Deci este posibil ca dinozaurul sa fi putut sa faca oua. laughing Deci dinozauru'. laughing

Aaaa! Sau : Dumnezeu a trimis pe Pamant o gaina si un ou.smug Amandoua o data. laughing

Acum nu mai am idei.
Daca mai cloceste [ou. smug V'ati prins, nu? laughing] mintea mea ceva...smug laughing

| Ada... a răspuns:

Oul... cel putin asa credthinking:-P.

| elyssa20 a răspuns:

Nu stiu, ramane o enigma raspunsul la aceasta intrebare.

| IIIx333III a răspuns:

oul facut de gaina, s-au nascut in acelasi timp!

| aleksy a răspuns:

Amadoilaughing

| caramelitamia a răspuns:

Pai, sincer cred ca intrebarea asta era prima

| marius14 a răspuns:

Nu se poate spune care a fost primul'. Clar. o. o Daca a fost oul, trebuia sa fi aparut dintr'o gaina. Daca a fost gaina, trebuia sa fi aparut dintr'un ou.Are dreptate Picatura smug da eu zic ca stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra(ink de 999999 ori)bunica a aparut prima big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu cred ca in intrebarea asta, se poate raspunde daca se intelege sensul.Deci eu consider ca gaina a fost prima ca oul nu poate merge.Cum e raspunsul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu a creat gaina.Gaina face oua. lolz

| ade98hannah a răspuns:

Pai daca oul a facut gaina, cine a facut oul?happy si daca gaina a facut oul, cine a facut gaina? si tot asabig grin

Întrebări similare