Slabut!
Intrebarea secolului suna cam asa:
Shaorama cu de toate sau simpla? (ai putea sa o intrebi pe Oana Roman, ea e cu GREUTATE in domeniul asta).
Simplu : Gaina!
Prima data au fost create : animalele, pasarile... apoi ele au dat nastere puilor, in cazul nostru, apoi a fost oul!
Gaina,deoarece Dumnezeu a creat mai intai animalele, dupa ele au dat nastere la pui.
Logic: Oul. Pentru că de acolo iese găina.
Religios: Găina. Pentru că Dumnezeu a creat animalele, păsările...
Intrebarea secolului care tocmai ai pus-o e demodata. A mai fost pusa cred ca de vreo 1000 de ori... Boring.
Nu ștu', domnișoară cu ochelari de soare cumpărați cu 5 lei de pe plaja Mamaia.
Da stiu...is frumos... puteai sa o spui direct fara sa ma iei pe ocolite. Si eu te besk
Ești superbă.
Stiuu
si tu esti... esti...da esti!:*
Mulțumescus, sweetie. :*
Sa cresti maree? Cand ne casatorim?
Când vrei.
Acu
Nu, mi-e lene.
Da...si mie. Atunci ce facem?
Eu una te privesc și sunt uimită de câtă frumusețe ai în tine. ![]()
Eh,poza de cocalar ce mi-am pus
o schimb eu
dar tu...
heh, nu mi te pot scoate din cap
Oh, you're so cute.
Oh baby,
de la atâtea dulcegarii dau in diabet
Nu asta-mi era intenţia, scuze.
Eh,am fluturashi in stomac
Consumă naftalină.
Oul, extraterestrii au vizitat planeta si au experimentat pe ouale dinozaurilor pana au creat oul de gaina.
1. Daca intrebarea ar fi fost postata Stiinta si Filosofie: Oul. De ce? N-ai justificat ce fel de ou. Au existat si alte vietuitoare inainte de aparitia gainilor. De exemplu: Oul de dinozaur a aparut înaintea găinii.
2. Daca intrebarea ar fi fost postata la Religie: Gaina. De ce? Dumnezeu a creat mai intai animalele.
3. Întrebarea e postată la T/A: Struțul.
Deoarece prima data au fost create animalele, logic ar fi ca raspunsul la intrebarea ta sa fie gaina.
Logic:Gaina...Daca era oul cine il clocea? Sau oamenii---prima oara au fost bebelusi? Nu
Intrebarea cea mai enervanta!
Din punctul meu de vedere cineva trebuia s faca oul
rockaholic întreabă:
Scurtu_Catalin_1969 întreabă:
LisaJulie întreabă: